Onze leukste foodie collega’s!

Naast OhMyFoodness zijn er natuurlijk nog veel meer leuke foodblogs op het web te vinden. Het leuke van het internet van ’tegenwoordig’ is dat website (of in dit geval blog-) eigenaren veel beter toegankelijk zijn dan ‘vroeger’. Mijn Twitter en Instagram timeline vullen zich dagelijks dan ook met heerlijke foodtweets en -foto’s van leuke foodie collega’s.

Mijn dagelijkse ‘deze blogs moet ik nog lezen’ lijst wordt steeds groter en ik wil een aantal van mijn favoriete Nederlandse foodblogs graag met je delen. Gewoon omdat zij ook best eens in het zonnetje mogen worden gezet!

 • Laura’s Bakery » Op de bakblog van Laura moet je zeker een kijkje nemen wanneer je fervent bakker ben. Deze dagen worden er veel kerstrecepten geplaatst, maar het hele jaar door kun je er terecht voor koekjes, cupcakes, muffins en andere zoete lekkernijen. Laura is daarnaast ge-wel-dig in het decoreren van haar baksels.
 • Uit Pauline’s Keuken » Op de blog van Pauline kun je zo heerlijk terecht voor de nodige inspiratie. Naast het delen van verrukkelijke recepten kun je er ook terecht voor haar webshop waar je bijvoorbeeld je eigen thee kunt samenstellen. Super leuk!
 • Maaikyz iCook » Maaike kookt altijd net wat andere gerechten dan wij zouden doen en daarom dient Maaikyz iCook als een leuke inspiratiebron. Daarnaast is Maaike ook nog eens heel gezellig op Twitter en zeker de moeite waard om te volgen!
 • Brutsellog » Anja is al jaren met foodbloggen bezig en Brutsellog is dan ook een vrij bekend begrip in de foodblog wereld. En terecht, naast heerlijke recepten staat de blog ook bomvol leuke nieuwtjes en reviews.
 • Brenda Kookt! » Brenda plaatst op haar website veel recepten die geïnspireerd zijn op kookboeken, tijdschriften of recepten van anderen. Hartstikke leuk want je vindt op haar blog een grote variëteit aan heerlijke (en vrij toegankelijke!) recepten. Voor ieder wat wils.
 • Nombelina’s Foodblog » Last but not least hebben we dan nog de foodblog van PJ. Nombelina volg ik eigenlijk al een hele tijd en ik ben verzot op de layout, de recepten en de heerlijke foodfoto’s. Veel recepten zijn Aziatisch georiënteerd, een welkome verandering!

Wat zijn jouw favoriete foodblogs?

Join the Conversation

 1. Hester says:

  Deze kende ik eigenlijk allemaal nog niet, maar het ziet er erg leuk uit! Ik volg zelf ook Blondie kookt (blondiekookt.blogspot.com) en Lekker & Simpel.

 2. Foodloveandhappiness says:

  Leuke blogs! Een aantal volgde ik al, nr 3 en 4 kende ik nog niet

 3. milou says:

  De meeste kende ik wel maar er zitten toch een paarnieuwe bij! Leuk hoor! Jullie zijn ook echt wel een van mijn favoriete sites!!

 4. Oh wat leuk om te lezen!

 5. Brenda (Kookt!) says:

  Wat leuk dat ik er bij sta! Bedankt meiden :-)
  Leuk om te lezen dat ik bij jullie favorieten hoor.

  Heerlijke en vrij toegankelijke recepten, voor ieder wat wils, dat is inderdaad het doel van mijn blog! (binnenkort komt er toevallig weer een recept van OhMyfoodness voorbij op Brenda Kookt ;-))

 6. Pauline says:

  Oh wat lief, dank je wel meiden!

 7. PJ - Nombelina says:

  Ontzettend leuk! Dank jullie wel!

 8. Milou says:

  Ah super leuk!
  Bekijk jullie blog ontzettend vaak en ga zaterdag het snackbrood maken aangezien ik daar al sinds het artikel over zit te kwijlen haha.

 9. Honeybird says:

  Leuk dat je deze met ons deelt! Er zijn zo veel foodblogs dat je ze nooit allemaal kan kennen natuurlijk ;)

 10. Mijn favoriete kookblog van de laatste maanden is wessalicious.com, hier vind je overheerlijke, vaak vegetarische, recepten.

 11. Dorien says:

  Wat grappig, ik kwam via via op deze pagina! Eeh mijn favorieten? Ik neem wel eens een kijkje op jouw blog. Ik volg meer foodbloggers op IG, altijd leuk om te kijken wat medecollega’s posten!

 12. Hospitality Blogger says:

  Wat een leuk lijstje zeg, bedankt voor het delen! Ik ken ze nog niet allemaal, altijd leuk om even te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close