OMG: BonBonBloc Crunchy van Côte D’Or

Gesponsord – Chocoladeliefhebbers opgelet: één van Nederlands meest bekende chocolademerken Côte D’Or heeft een nieuwe chocoladereep. De chocolade van Côte D’Or, en dan met name de BonBonBloc was jarenlang mijn favoriet maar op de een of andere manier ben ik het merk uit mijn ogen verloren. Hartstikke zonde want man man, wat is die chocolade nog lekker. Vooral de melkchocoladereep met Praliné vulling, oooohh. Maar nu is er iets nieuws: Côte D’Or BonBonBloc Crunchy: de oude vertrouwende Praliné reep met een crunchy bite. Dat is dus én die volle melkchocolade met die romige praliné-vulling én krokante biscuit. Nu ben ik al heel gauw tevreden wanneer chocolade en biscuit met elkaar gecombineerd worden, maar toch heb ik de reep even aan een smaaktest onderworpen. We moeten immers wel zeker weten dat deze reep ook echt lekker is. En dat kan alleen maar door te proeven. Een keer of vijf…

Cote D'Or Crunchy

Is het nodig om de verpakking nog helemaal te analyseren? We kennen Côte D’Or toch allemaal al? Onmisbaar is de dieprode kleur en de olifant. Wist je trouwens dat de olifant een directe verwijzing is naar de herkomst van de cacaobonen? De cacaobonen voor de chocolade van Côte D’Or komen grotendeels uit Ghana en Ivoorkust. Al sinds 1883 gebruikt het merk cacaobonen van hoogwaardige kwaliteit uit deze streken. Wow!

Cote D'Or Crunchy

Het gevaar van Côte D’Or zit hem wat mij betreft altijd in de grootte van de reep. Met maar liefst 190 gram per reep is het een echte killer en als je net zoals ik maar moeilijk een restje chocolade kan laten liggen, zit je bommetje vol na een hele reep. Maar goed, dat ligt natuurlijk ook een beetje aan jezelf. Wanneer je eenmaal het geduld hebt opgebracht om de reep rustig uit het aluminiumpapiertje te halen word je getrakteerd op de oude vertrouwde BonBonBloc Praliné chocolade. Een zacht melkchocolade omhulsel gevuld met romige praliné en de klapper: biscuit. De reep chocolade is verdeeld in handige porties maar eigenlijk moet je deze reep niet willen delen, veel te lekker. Dat krokante, knisperende van de biscuit maakt de reep helemaal af. Het is niet dat ik het miste in de Praliné-reep zonder crunchy bite, maar het voegt wel écht heel veel toe en nu wil ik waarschijnlijk nooit meer zonder biscuit.

Ik denk niet dat het nodig is om nog meer woorden vuil te maken aan de nieuwe Côte D’Or BonBonBloc Crunchy. Deze nieuwe chocoladereep is écht heel erg lekker en zorgt er bij mij in ieder geval voor dat ik Côte D’Or weer wat vaker uit het supermarktschap pak.

Dit is een gesponsord artikel

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 281947924
B8681720

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  Ziet er heerlijk uit! Ik eet ook het liefst de chocolade met praliné. Ik ben benieuwd of die crunchy bite voor mij meerwaarde geeft aan de chocoladereep

 2. Margot says:

  Ik ben gek op die repen, dus deze versie wil ik zeker ook proberen. Yumm!

 3. Karin says:

  Van de week zag ik hem liggen en moest hem proberen! Na jaren geen bonbon bloc meer gezien te hebben is dit echt weer wat nieuws! I♡ it!

 4. Het ziet er zo lekker uit!

 5. Laura - Dagelijkse hap says:

  Holy mother of God…. dit artikel had ik dus niet moeten lezen… ik wilde net wat minder chocolade gaan eten maar daar wacht ik nog wel even mee xD

 6. Joyce - Beamingbeautynl says:

  Oh dit ziet er echt heerlijk uit!

 7. nadine says:

  ohh my. dit had ik dus niet moeten lezen…

 8. Amanda says:

  Ohh deze reep lijkt me super lekker! Ben heel benieuwd naar de crunchy smaak.

 9. Nadia says:

  Jumjum, BonBonBloc vind ik zooo lekker, vooral de witte!

 10. Roxanne says:

  Ik wil het!!!!! Deze variant lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close