OMF mini onderzoek

Mijn doel met OhMyFoodness is om de blog continu te blijven verbeteren, leuker maken voor jullie, groter groeien etc. Nu kan ik veel gegevens uit de statistieken van de blog halen, maar jullie mening vind ik veel belangrijker. Vandaar dat ik jullie wil vragen om de onderstaande vragen te beantwoorden. Het zijn er niet veel, het kost je misschien maximaal drie minuten. Met jullie mening weet ik waar de aandachtspunten voor OMF liggen en dit zorgt er weer voor dat ik de blog voor jullie leuker kan maken. Alvast bedankt voor de moeite!

[poll id=”7″]

[poll id=”8″]

[poll id=”9″]

[poll id=”10″]

[poll id=”11″]

[poll id=”12″]

[poll id=”15″]

[poll id=”13″]

[poll id=”14″]

Nogmaals bedankt voor het invullen! De enquête blijft voorlopig openstaan zodat iedereen de gelegenheid heeft om antwoord te geven op de vragen. Hoe meer mensen de enquête invullen hoe beter ik de resultaten kan verwerken en om kan zetten in verbeteringen uiteraard. Mocht je verder nog tips, opmerkingen, verbeteringen, vragen weten/hebben: laat ze achter bij de comments!

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  Ik vind zelf een OMF forum wel een heel leuk idee! Heb je enquete ingevuld :-)

 2. Ik heb de enquete graag voor je ingevuld :)

 3. Nienke says:

  Ingevuld! Een community lijkt me een heel goed idee! :)

 4. Hester says:

  Ingevuld, vooral over de laatste moest ik even nadenken. Leuke vraag! Werk je nu fulltime aan OMF trouwens? Misschien leuk om eens te laten zien hoe een ‘OMF-dag’ eruitziet!

  1. Sabine says:

   Ik heb een parttime baan en werk voor de rest aan OMF. En bedankt voor de tip, dat ga ik zeker eens doen!

 5. Anniek says:

  Even ingevuld, ik reageer niet vaak maar ik volg je blog met plezier!

 6. Maxime says:

  Ook ik heb hem ingevuld! Op de laatste na, want dat hoeft van mij allemaal niet echt :) Succes ermee!

 7. Milou says:

  Leuk! Ik heb hem graag ingevuld. Ik kom hier namelijk wel dagelijks haha

  1. Sabine says:

   Bedankt voor het invullen! :)

 8. Petra says:

  Er is 1 ding wat ik al langere tijd niet snap. Als ik op de front page kom zie ik zegmaar zo’n vak met “Laatste artikelen” waarin ik 4 artikelen kan aanklikken. Maar stel dat ik jullie site langer dan 2-3 dagen heb gemist, weet ik dus nietwaar ik de rest van de artikelen kan vinden die de laatste week zijn gepost.
  Ik scrol dan meestal naar beneden en zie in de rubrieken vaak nog artikelen die ik evt heb gemist, maar is het niet een idee om een header te maken waarin artikelen worden weergeven op datum?

  Ik hoop dat ik duidelijk overkom haha!

  1. Sabine says:

   Ik snap wat je bedoelt. Maar dit is voor jou heel makkelijk op te zoeken. Als je op de homepage naar beneden scrollt zie je rechts een widget “Archief” staan. Als je hier op bijvoorbeeld april 2013 klikt, zie je alle artikelen die in april zijn geplaatst met de meest recente bovenaan. Op die manier kun je dus ook prima de artikelen van de afgelopen dagen/weken bekijken.

 9. Valérie says:

  Hi! ik vind je site heel inspirerend! Ik vond het ook heel leuk toen je de recepten uit de Allerhande ging maken. Zo wist ik of ik er aan moest beginnen of niet. Dus zou het heel leuk vinden als je dat vaker zou doen!

  1. Sabine says:

   Dankje voor het compliment! Ik maak regelmatig eten uit Allerhande, al vond ik uit het Amerika nummer alles wel lekker haha. Het zal in ieder geval nog wel vaker voorkomen!

   1. Valérie says:

    Thanks voor je reactie :-) Wat ik nog vergeten was te zeggen: ik zou het errrrg fijn vinden als je site een mobile theme zou krijgen. Ik bekijk je site namelijk 9 vd 10 keer via mijn telefoon en dan is het fijn als ik niet steeds hoef in te zoomen enzo. :)

   2. Sabine says:

    Ik zal eens kijken of ik er iets aan kan doen. Met een simpele plugin lukt het helaas niet met de huidige layout, dus ik zou dan waarschijnlijk echt iets moeten laten bouwen. Kan dus nog even duren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close