OMF Cheesecaketour #1: CheesecakeCompany – Den Haag

Een tijdje geleden vroeg ik jullie waar je in Nederland de ALLERLEKKERSTE cheesecake kunt eten. Die vraag vroeg ik natuurlijk niet zomaar, in mijn achterhoofd was ik namelijk al bezig met de OMF CHEESECAKETOUR! In de voorbereidingen naar de verschijning van mijn boek CHEESECAKE ben ik langsgegaan bij de allerbeste cheesecakebakkers van Nederland om te kijken hoe zij daar hun cheesecakes maken. In aflevering 1 ga ik langs bij Rebecca van de CheesecakeCompany in Den Haag. Zij maken daar hun cheesecakes met gelatine, maar bakken de cheesecake vervolgens wel af in de oven. Dat is bijzonder! Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Wat leuk om te zien! Benieuwd naar de andere adressen waar je langsgaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close