OhMyFoodness in Foodies Magazine!

Een paar weken geleden werden we door Janneke van Foodies Magazine benaderd, of we interesse hadden om mee te werken aan een interview. Say whut? Ik ben zelf al een paar maanden lid van dit blad en vind het heerlijk om er rustig voor te zitten en te genieten van de mooie foto’s en heerlijke recepten. Erg lang hoefde ik er dan ook niet over na te denken en al snel stond de afspraak gepland. Interview en fotoshoot. Licht zenuwachtig -het blad wordt uitgegeven in Nederland én België- haalde ik vorige week het tijdschrift uit mijn brievenbus. Een spread over OhMyFoodness, jeetje… ik ben er nog steeds een beetje stil van als ik het zie.

Sinds deze week ligt de februari editie van Foodies Magazine ook in de winkel en kunnen niet abonnees ook weer genieten van diverse heerlijke recepten. Het interview wil ik al vast heel graag met jullie delen. Raar hoor (maar extreem tof) om je eigen foto’s te zien in zo’n groot magazine!

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine
Klik op de afbeelding om het interview groter te zien.

Foodies Magazine is bij de meeste supermarkten en boekhandels te koop.

Join the Conversation

 1. Wat een leuk interview! En gewoon twee volle bladzijdes, wat gaaf.

 2. Een heel leuk stukje en wat blog je al lang zeg! Mijn complimenten voor je leuke blog.
  groeten, Caroline

 3. Super leuk meiden! Toen heb blad op de mat viel heb ik jullie pagina meteen opgezocht en gelezen ;-)

 4. Gaaf! En wat een leuk interview!

 5. Ge-wel-dig. Een kroon op je werk!

 6. Wat is het een prachtig artikel geworden! Mag je trots op zijn ;)

 7. Zoiets geeft je toch vertrouwen dat je op de goede weg bent. Mooi artikel.

  1. Inderdaad, werkt heel motiverend. Bedankt voor het compliment Paul! :)

 8. oeee wat super leuk zegg!!

 9. Wat superleuk, een interview! Ik heb sinds een paar weken ook een kook/bak/eten-blog, hartstikke leuk om in de keuken te staan.

  Leuke blog, zeg!

  Groetjes, Cato

 10. Brenda says:

  Leuk stukje! Lijkt me inderdaad vreemd om jezelf paginagroot terug te zien in zo’n blad haha

 11. Leuk artikel en verdiend! ga zo door.

 12. Goed bezig! :D Gefeliciteerd man ^_^

 13. Ik heb hem direct gekocht en heb je interview gelezen. Je hebt me geinspireerd om weer fanatiek mijn kookblog op te pakken!

 14. Wauw, wat gaaf zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close