Nieuwe zomerthee van Tea Bar

Theeliefhebbers hebben vast al eens van Tea Bar gehoord. Tea Bar bestaat alweer sinds 2008 en heeft meer dan 100 personaliteas in het assortiment. Losse theeën wel te verstaan, blends van de meest bijzondere smaken die door de heuse Tea Bar proefclub worden samengesteld. In de winkel aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam kun je er zakjes of blikken met verse thee kopen die je zelf kunt scheppen uit de transparante bakken. Gelukkig is er ook een webshop waar de teablends te bestellen zijn, zo hoef je niet per se naar Amsterdam op en neer voor een zakje heerlijke thee. Tea Bar zorgt keer op keer voor verrassende theesmaken, smaken die je niet zomaar overal tegenkomt. En speciaal voor deze zomer presenteert het merk een nieuwe collectie verrassende, zomerse theesmaken waarmee je gegarandeerd een vakantiegevoel krijgt.

De proefclub
Nog even over de proefclub. De Tea Bar Proefclub, een clubje dat uitsluitend bestaat uit de grootste theeliefhebbers helpen Tea Bar bij het bedenken van nieuwe smaken en passende theenamen. Wanneer je deelneemt aan deze club kan het dus maar zo zijn dat jouw favoriete thee in het assortiment komt. Twee keer per jaar (in de zomer en de winter) kunnen klanten van Tea Bar zich voor de proefclub opgeven via de nieuwsbrief en/of de Facebookpagina.

zomerthee van tea bar

De nieuwe theesmaken
Erg veel hoef ik helemaal niet uit te wijden over de nieuwe theesmaken van Tea Bar want de omschrijving van de vijf nieuwe smaken zeggen al genoeg. Verrassend, zomers, fris en stuk voor stuk uniek. De vijf nieuwe zomersmaken die vanaf nu verkrijgbaar zijn, zijn:

 • Bounty Island De absolute topper van aankomend seizoen. Een subtiele zwarte thee met de frisse smaak van kokossnippers en een hint van chocolade.
 • Marrakesh Mint Een groene theeblend van sencha en gunpowder met spearmint; super fris en lekker voor na het eten.
 • Aloë Aloha Waan je op Hawaï met deze fruitige zomerse kruidenblend met ananas en aloë vera.
 • Bella Vita Vier het goede leven met een heerlijke kruidige blend met bloemen. Lavendel, appelstukjes en rozenblaadjes zorgen voor een instant vakantie gevoel.
 • Pink Fizz Een absoluut feestje in je theekop is deze lichtzoete zomerse fruitcocktail bestaande uit stukjes kiwi, kersen en kokos. Bovendien erg smakelijk om als ijsthee te drinken!

Ik heb zelf de mazzel gehad dat ik alle theetjes mocht proeven tijdens een speciale proeverij en ik kan jullie vertellen dat Pink Fizz mijn absolute favoriet van de vijf is. Fris, licht en lekker zoet. Erg lekker bij een zoet gebakje, maar inderdaad ook erg geschikt om ijsthee van te maken.

zomerthee van tea bar

Voor theeliefhebbers zijn de theeën van Tea Bar absoluut een aanrader, ik durf te wedden dat je er blends tegenkomt die je nog niet eerder hebt geproefd. Nieuwsgierig geworden? Via de website kun je zakjes van 100 gram thee bestellen (of meer natuurlijk), een prima hoeveelheid om de smaken eens te proberen. Voor de nieuwe zomersmaken gelden prijzen van € 4,50/100 gram voor Pink Fizz en Bounty Island en € 4,95/100 gram voor Marrakesh Mint, Bella Vita en Aloë Aloha.

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat een bijzondere smaken! Ik ben vooral benieuwd naar Bounty Island.

 2. Susanne says:

  Bounty Island en Pink Fizz lijken mij het lekkerst! Hoeveel kopjes haal je ongeveer ui zo’n zakje?

 3. Ranna says:

  Pink Fizz en Marrakesh mint lijken me erg lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close