NIEUW: Ohmyfoodness memberomgeving vól exclusieve content

Eindelijk, EINDELIJK is het dan 1 november. En waarom ik daar zo om sta te springen zul je je wellicht afvragen. Of je vraagt je af waarom mijn eetoverzicht (nog) niet live staat, ook een optie (spoiler: die komt vanmiddag online!). Nou lieve Ohmyfoodness lezers: het is tijd om ons nieuwe project te lanceren. Een project waar we de afgelopen maanden achter de schermen knetterhard mee bezig zijn geweest. Waar ik zelf heel veel nieuwe dingen voor heb moeten leren en waar ik stront zenuwachtig voor ben. Want hetgeen we vandaag lanceren, dat is nog niet zo bekend in Nederland. Vanaf vandaag kun je namelijk een abonnement op Ohmyfoodness.nl nemen. Of beter gezegd: een abonnement op onze gloednieuwe BOMVOLLE, reclamevrije Memberomgeving!

Mijn hoofd doel met Ohmyfoodness is altijd inspireren geweest. Op tal van manieren. Met mijn kookboeken, met de recepten die we week in week uit delen, met onze eetoverzichten maar ook met offline evenementen zoals het Pop-up Cheesecakecafé, workshops en ga zo maar door.

Ik liep al tijden met het idee om méér te doen met OMF. Om nóg meer inspiratie te bieden, om terug te gaan naar de manier van werken waarmee we ooit zijn begonnen: vrijblijvend, vól enthousiasme, vernieuwend, zonder advertenties… Ik mis de goede oude blogtijd namelijk best wel een beetje. 10 jaar geleden zag ‘mijn wereldje’ er zo ontzettend anders uit. Toen draaide het nog niet zo om het aantal views, om het ‘moeten’ scoren met artikelen, om te moeten vechten voor je plekje op het wereldwijde web. Het was toegankelijker, makkelijker misschien ook en bovenal gezelliger. Naar die tijd wilde ik weer terug! En hier is het dan: onze complete advertentievrije membersomgeving, met alle dingen die jullie missen uit de ‘goede oude blogtijd’, waar jij als member van Ohmyfoodness toegang toe hebt.

Als jij je registreert voor een Ohmyfoodness abonnement krijg je:

Toegang tot de complete advertentievrije membersomgeving met daarbinnen:

 

 • 5x per week nieuwe, exclusieve content;
 • wekelijks (minimaal!) 1 nieuwe kookvideo (YES, ze zijn weer terug!);
 • iedere week de laatste updates uit foodland;
 • toegang tot het Ohmyfoodness memberforum;
 • deelname aan exclusieve (nu nog digitale) live workshops;
 • exclusieve kortingscodes en give-aways;
 • vervroegde toegang tot preorders van nieuwe producten;
 • toegang tot de 24/7 livechat waarmee je ons snel en altijd een vraag kunt stellen;
 • exclusieve sneak peeks van nieuwe projecten;
 • iedere week een nieuw weekmenu;
 • toegang tot diverse livestreams;
 • maandelijks nieuwe gratis printables;
 • en nog veel meer!

Reclamevrij
De complete membersomgeving is reclamevrij. Dit betekent dat er geen banners draaien op de website en er geen gesponsorde artikelen worden geplaatst. Voor de membersomgeving werken we niet samen met bedrijven en/of merken dus geen enkele link, geen enkel artikel, geen enkele uitspraak is gesponsord. Dit zal ook zo blijven, pinky promise.

Video’s
YES, de wekelijkse video’s zijn weer terug! Iedere week vind je in onze membersomgeving een gloednieuwe kookvideo waarin ik je van a tot z meeneem in een recept. Het recept wordt stap voor stap uitgeschreven onder de video en kun je makkelijk printen, precies zoals je van ons gewend bent. Ook komen er af en toe extra video’s voorbij waaronder de populaire proefvideo’s!

Exclusieve (digitale) live workshops
In juli van dit jaar organiseerden we onze eerste live workshop. Maar liefst 1.700 mensen bakten tegelijkertijd met mij een cheesecake en iedereen was laaiend enthousiast. In de membersomgeving vind je een complete workshopkalender met daarin een overzicht van alle (digitale) live workshops die we hebben ingepland. Zo kun je alvast een datum blokken in je agenda als je aanwezig wilt zijn. In verband met de gekke tijd waarin we nu leven zijn workshops voorlopig uitsluitend digitaal te volgen vanuit je eigen keuken, maar wanneer de situatie ernaar is zijn we ook van plan om real life workshops te organiseren.

Livechat
Na zoveel jaar OMF stromen mijn berichtenboxen op alle platformen dagelijks over. Soms ontvang ik zoveel vragen dat het me niet lukt om overal op te reageren; met name rond de kerstperiode is dat lastig. Als member van OMF heb je toegang tot de exclusieve livechat. Rechtsonderin je scherm vind je een chatbubbeltje waarmee je mij direct een berichtje kunt sturen. Ik ontvang hier een melding van op mijn telefoon en reageer dus zo snel mogelijk en sowieso binnen een dag. Heb je een brandende vraag over een recept of kom je ergens niet uit: gooi het in de livechat, dan helpen we je er zo snel mogelijk mee verder. Als member van Ohmyfoodness heb je altijd voorrang met jouw vraag via de livechat t.o.v. berichten die ik ontvang op Instagram en andere social media kanalen.

En meer…
Onze membersomgeving is continu in ontwikkeling. We voegen continu nieuwe content toe, bedenken nieuwe acties en komen met nieuwe ideeën. Jij als member hebt de mogelijkheid om een deel van de inhoud te bepalen. Ben je het ergens niet mee eens, heb je een super leuk idee: laat het ons weten, dan gaan wij ermee aan de slag!

Als member van Ohmyfoodness heb je in ieder geval al-tijd voorrang op bepaalde acties, pre-orders, previews en/of give-aways en brengen wij je als eerste op de hoogte van nieuwe projecten en andere nieuwtjes. 

Zo ziet dat eruit

Leuk natuurlijk, al die tekst hierboven maar hoe ziet die membersomgeving er nou uit? In onderstaande video laat ik je precies zien hoe de membersomgeving is vormgegeven en waar je alles kunt vinden. Let op: de omgeving is constant in ontwikkeling en wordt meerdere malen per week geüpdate dus het kan maar zo zijn dat jouw homepage er straks iets anders uit ziet. De functionaliteiten zijn in ieder geval hetzelfde.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Kost dat?

En nu zul je je ongetwijfeld afvragen: wat kost dat dan? Nou, goed nieuws: niet zoveel! Met het “Kers op de taart” abonnement heb je toegang tot AL het toffe bovenstaande.

Kers op de taart

Als ‘Kers op de taart’ member krijg je toegang tot een afgeschermde membersomgeving met wekelijks knetterveel nieuwe content én alle extra’s die hierboven al staan genoemd.

€4,99/maand

Petje.af
De abonnementsservice loopt via Petje.af. Via onze speciale Petje.af pagina registreer je eenvoudig een account waarmee je vervolgens toegang hebt tot onze exclusieve membersomgeving.

Bij alle bankafschrijvingen zullen zowel ‘Petje.af’ als ‘Ohmyfoodness’ zichtbaar zijn.

Uiteraard gaan zowel wij als Petje. af zeer zorgvuldig om met jouw gegevens.

Registreren
Via bovenstaande buttons kun je een account aanmaken bij Petje.af en je direct registreren voor het “Kers op de taart” abonnement. Na registratie kun je met jouw inloggegevens inloggen op https://members.ohmyfoodness.nl.

Tijdens het registreren kun je ervoor kiezen om te betalen per maand of per jaar. Bij het doen van een eerste betaling geef je een machtiging om per maand óf per jaar automatisch het verschuldigde bedrag af te schrijven van jouw rekening.

Betalen kan na registratie direct met iDeal of Creditcard. Na de eerste betaling wordt per maand/jaar het bedrag automatisch van de rekening/creditcard afgeschreven waarmee je de eerste betaling voldoet.

Opzeggen
Het opzeggen van een abonnement kan op ieder moment, je zit dus nergens aan vast! Ga naar je account en selecteer het lidmaatschap onder “Mijn lidmaatschappen”. Daar klik je op de knop “Opzeggen”. Let er wel op dat lopende betalingen niet meer kunnen worden geannuleerd!

Sneak Peek

Nog niet direct overtuigd? De volgende recepten en kookvideo’s vind je nu al in de membersomgeving:

 • RECEPT: Sour cream & Onion aardappelsalade
 • RECEPT: Super makkelijke pain au chocolat
 • RECEPT: Kwark pancakes met 3 ingrediënten
 • KOOKVIDEO: Chocolade Guinness Cake
 • RECEPT: Caesar Salad Kapsalon
 • RECEPT: Orzo Carbonara met burrata en basilicum
 • KOOKVIDEO: Pasta Puttanesca
 • KOOKVIDEO: Stroopwafelboterkoek
 • KOOKVIDEO: Pad Thai

Ook heb je direct toegang tot het membersforum en de livechat, kun je onze allernieuwste A4 mealplanner printable downloaden, staat er een weekmenu voor aankomende week voor je klaar én lees je alle nieuwtjes uit foodland van de afgelopen tijd.

Bossche Bollen

Registreer je nu en win een doos Bossche Bollen of een SMEG Champagne waterkoker!

Onder alle nieuwe Ohmyfoodness members die zich inschrijven voor 12 november 2020 verloten we een doos Bossche Bollen van De Bakkende Brabander en een SMEG Champagne waterkoker. Hoe tof is dat!

Goed, genoeg gekletst want dit artikel is ontzettend lang geworden inmiddels. Ik wil je vooral van harte uitnodigingen binnen onze gloednieuwe Membersomgeving. We hebben onze hele ziel en zaligheid erin gestopt dus ik hoop dat jullie dit kunnen waarderen. Uiteraard gaat Ohmyfoodness.nl gewoon door op de manier die jullie van ons gewend zijn. Met de Membersomgeving willen wij vooral een heel hoop extra’s en exclusiviteit bieden voor echte OMF-fans.

Hopelijk zie ik je daar! x 

champagne waterkoker smeg

Join the Conversation

 1. Marian says:

  Oh wat een domper…voor jullie leuk natuurlijk maar ik verheugde me zo op de video’s die gingen komen, omdat je dat eerder aankondigde en nu moet je ervoor betalen….daar heb ik het geld niet voor…jammer ik heb liever extra reclame dan

 2. Bianca says:

  Gefeliciteerd, super leuk zo’n nieuw project zeg.
  Voor mij is het niks dus ik laat verstek gaan, maar het is niet nieuw in Nederland Wil en Tien hebben een week geleden ook zo’n platform opgezet. Een afgeschermde communutie.
  Ik hoop dat er heel veel mensen lid gaan worden

 3. Naomi says:

  Kun je alleen nog maar je artikelen en video’s bekijken met dit abonnement? Of blijft het beide bestaan.

  1. Renate says:

   ‘Uiteraard gaat Ohmyfoodness.nl gewoon door op de manier die jullie van ons gewend zijn’ staat er in het artikel.

  2. Sabine Author says:

   Nee zéker niet. Ohmyfoodness.nl blijft gewoon bestaan zoals je gewend bent – hier publiceren we iedere dag nieuwe inspiratie. De Membersomgeving is puur voor degenen die nog meer content willen.

   1. Skincarebynaomi says:

    Gelukkig! Dat is fijn. Leuk dat je doorontwikkeld.

 4. Dorien says:

  Wat een leuk idee! Jammer genoeg heb ik er nu gewoonweg geen geld voor, ik zou zo graag jou en andere blog/vloggers steunen via petje.af, maar dat is financieel gewoon geen optie. Ik vind het wel jammer dat je hier en in je nieuwsbrief zegt dat het voor de “echte OMF-fans” is. Want ik krijg nu dus het gevoel dat ik daar dan niet meer bij hoor, ondanks het frequent bezoeken van je site, het bekijken van jouw youtubekanaal en het hebben van de kookboeken en agenda.
  Hopelijk kunnen fans die helaas geen member kunnen worden, nog wel eventuele nieuwe kookboeken/agenda’s pre-orderen via jouw winkel zodat we daar niet bij misgrijpen :)

  1. Sabine Author says:

   Als je het zo brengt dan is mijn woordkeuze wellicht wat ongelukkig. Zo is het niet bedoelt! Ik waardeer iedere lezer, ook degenen die niet middelen hebben om (nu) lid te worden van de membersomgeving. Sorry als ik je hiermee een rot gevoel heb gegeven!

   Ohmyfoodness.nl blijft gewoon zijn zoals het nu is en zoals je gewend bent. Preorders zullen uiteraard altijd mogelijk zijn, de webshop blijft gewoon draaien, we doen ook hier nog leuke acties en blijven 7 dagen per week inspiratie delen.

   1. Dorien says:

    Fijn om te horen!
    Hopelijk zijn er veel mensen die nu al lid kunnen worden en hopelijk lukt het ook voor jou om alle platformen in de lucht te houden!
    Voor nu blijft het voor mij dus even alleen omf en hoop ik dat die situatie snel veranderd :)

  2. Anita says:

   Wat jammer om voor een foodblog te moeten betalen! Vond(vind) omf een van de leukste blog

   1. Sabine Author says:

    Maar dat hoeft helemaal niet? OhMyFoodness blijft gewoon zoals het is. Als je méér wilt en toegang wil tot een hoop extra’s, dan kun je ervoor kiezen een abonnement te nemen.

 5. Sophie says:

  Lijkt me geen goed plan: onderscheid maken qua content tussen betalende en niet betalende volgers/lezers. Begrijp waarom in deze lastige tijd de keuze wordt gemaakt voor een meer consistente bron van inkomen maar denk dat dit averechts zal uitpakken vwb aantal volgers/lezers.

 6. Anita says:

  Wat jammer, ik vind omf een van de leukste foodblogs.

 7. Narska says:

  Leuk idee! Ik wens jou veel abonnees en balans weten te behouden tussen de twee channels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close