Mijn eerste fotoshoot-ervaring en Italiaanse wijnen van Gall & Gall

Gesponsord – Waar ik vroeger stiekem helemaal niet zo’n wijndrinker was, vind ik een passend wijntje bij het diner heerlijk. Maar ook op zaterdagavond bij de borrel of in de zomer op een terrasje drink ik maar wat graag een glaasje wit of rosé. Toen ik door Gall & Gall werd uitgenodigd om hun nieuwe Italiaanse wijnen te proeven zei ik dan ook ja. Wijnen proeven is namelijk geen verkeerde bezigheid voor de donderdagavond en ik mocht dit ook nog eens samen met mijn foodie-vriendinnetjes doen! Omdat we tijdens het proeven professioneel op de foto werden gezet en Gall & Gall super toffe prijzen verloot tijdens de Italië weken, vertel ik je vandaag iets meer over deze campagne.

Plaatjes schieten en wijn drinken
Donderdagavond 5 februari 2015. Met de opdracht om lente-kleding aan te trekken stapte ik licht bibberend van de kou een fotostudio binnen in Amsterdam. Mijn foodie-vriendinnetjes waren er al en snackten uiteraard al wat chipjes naar binnen. Doel van deze avond? Wijnen proeven én met zijn allen een fotoshoot doen. Nu ben ik totaal niet bekend met de modellen-rol en dus zou ik het allemaal over me heen laten komen, zolang we in ieder geval de wijn maar mochten proeven zou alles wel goed komen.

Italiaanse wijnen Gall & Gall

En die wijn hebben we geproefd! Inycon Growers Nero D’Avola, een lekker sappige en bessige wijn met hinten granaatappel die prima samenging met de Parmaham die op tafel stond, Pieve di Spaltenna Chianti Classico, mijn favoriete rode wijn van de Italiaanse wijnen die nu verkrijgbaar zijn. Licht zuur, droog van smaak en waanzinnig bij een stukje belegen kaas of rood vlees. Absolute favoriet was voor mij de Adriatico Verdicchio, een frisse, sappige en lichte witte wijn die bij uitstek geschikt is om in de zon op een terrasje te drinken. Naast deze drie wijnen proefden we er voor het gemak nog zes, stel je voor dat we niet genoeg wijn zouden drinken! Op de website van Gall & Gall kun je trouwens nog veel meer informatie vinden over alle, verrukkelijke, Italiaanse wijnen uit het assortiment. Naast ons bloggers waren er ook twee échte Italiaanse mannen en een Italiaanse vrouw aanwezig die hun favoriete Italiaanse wijn van Gall & Gall kozen. Hun meningen zijn ook terug te vinden op de actiepagina van Gall & Gall.

En die fotoshoot? Dat liep wel los dankzij de vele wijntjes.

Gall & Gall Italiaanse wijnen

Gall & Gall Italiaanse wijnen

Zijn we niet prachtig? Leuk detail is dat onze foto’s gebruikt worden door Gall & Gall tijdens de Italië campagne. Hah, kan ik ‘modellen’ toch maar weer van mijn bucketlist afstrepen!

Winnen?
Tijdens de Italië weken bij Gall & Gall (23 februari – 8 maart) maak je trouwens kans op een aantal super leuke prijzen. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is één (of meerdere uiteraard, ook geen straf) van de Italiaanse wijnen te recenseren of te kopen op de website. Wanneer je dit doet maak je kans op:

Een reis voor 2 naar Italië
Tijdens een 4-daagse wijnreis bezoek je het wijnhuis Angoris en breng je een bezoek aan Nova Gorica (net over de grens van Slovenië). Daarnaast bezoek je de Italiaanse steden Trieste en Udine. Je hebt de keus uit een actieve trip waarbij je prachtige wandelingen en fietstochten maakt, maar je kunt je ook kiezen voor een relax-trip. De reis is hoe dan ook volledig verzorgd. Door een review te schrijven op Gall.nl maak je automatisch kans op deze mooie reis voor 2 personen.

Vespa Scooter
Door tussen 23 februari en 8 maart een Italiaanse wijn in de webshop van Gall & Gall te bestellen maak je kans op een Vespa scooter ter waarde van € 3.375,00 inclusief helm. Onder alle bestellingen wordt de scooter verloot.

10x een abonnement op de Smaak van Italië
Als je meedoet aan de bovenstaande acties maak je ook automatisch kans op één van de tien jaarabonnementen van de Smaak van Italië, hét inspiratie over het mooiste en het lekkerste uit Italië.

Dankzij de Italiaanse wijnen van Gall & Gall krijg ik alleen maar meer zin in de zomer. Wijntje, boekje, strand, terrasje, zucht…

Dit is een gesponsord artikel.

ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 254645284&c=%%CACHEBUSTER%%
ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 254645284&c=%%CACHEBUSTER%%

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Wat zijn de foto’s leuk geworden!

  2. Madeline says:

    Echt leuk van de fotoshoot :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close