Maggi – Uit het pannetje

Een tijdje geleden was ik op de huishoudbeurs, waar ook Maggi was vertegenwoordigd. Mét een leuke aanbieding. Ik nam onder andere dit pakje mee. Een mix voor een lekker goulashpannetje. Kip met champignons en paprika in goulashsaus welteverstaan. Naast deze mix heb je 300 gram kipfilet, een bakje champignons, een ui en 2 rode paprika’s nodig.

Maggi1 1

Wij aten het met aardappelpuree. En ik kan je zeggen, heerlijk! We hebben er echt van genoten. Dit gerecht is echt enorm makkelijk. Je braadt de kip aan, mikt de gesneden champignons en paprika erbij, water en mix erdoor, even pruttelen en klaar! Snel klaar en echt érg lekker.

Maggi2
Ook deze mix verraste me wat betreft het zoutgehalte. Alleen bij het braden van de kip heb ik een beetje zout en peper gebruikt, verder was het niet nodig. Vaak zijn zulke mixen wat aan de zoute kant, dat was hier gelukkig niet het geval. De aardappelpuree was dat helaas wel, een instantpuree van de Albert Heijn. Maar dat mocht de pret en de eetlust niet drukken, het was echt heel lekker. Zeker een mix die ik opnieuw ga kopen!

Maggi3 1

Join the Conversation

 1. Lotje says:

  Hmm nu ben ik ook benieuwd!

 2. Die is inderdaad erg lekker, jummie!

 3. Esmay says:

  Die mix lijkt me lekker, ik hou alleen niet zo van aardappelpuree haha!

 4. Carola says:

  Ziet er goed uit! Alleen jammer dat ik zulke pakjes niet mag omdat er tarwe in zit :(

 5. Oeh, dat ziet errrrrug lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close