Kerst met Hotel Chocolat

Kerst en chocolade gaan al jaren onlosmakelijk samen. Onze favoriete chocoladewinkel Hotel Chocolat speelt daar perfect op in door met een complete Kerstlijn te komen, voorzien van de meest leuke, prachtige en lekkere chocolade. Sinds 15 oktober liggen de kerstproducten al in de winkel, vandaag reviewen we er een paar voor je.  Bereid je voor op overheerlijke foto’s waar je van gaat watertanden.

hotelchocolat4

hotelchocolat5

hotelchocolat6

hotelchocolat1

We beginnen met de Rather Large Christmas Cracker, iets typisch Amerikaans. Het heeft de vorm van een papieren bonbon verpakking en je kunt hem letterlijk uit elkaar trekken wat resulteert in een knal en het rondvliegen van cadeautjes, snoepjes of in dit geval dus chocolade. De Christmas Cracker van Hotel Chocolat is enorm (ruim een halve meter groot) en is gevuld met meer dan 40 chocolaatjes. Alle chocolaatjes hebben een andere smaak, variërend van pure chocolade met sinaasappel, truffels, gevulde bonbons met karamel… allemaal alcoholvrij. Een feestje om uit te pakken op tafel en overheerlijk om van te snoepen. € 45,00 

hotelchocolat3

hotelchocolat2

Op naar de Christmas Hat box, een prachtige doos met bonbons die je perfect cadeau kan geven met kerst. De box is gevuld met de fijnste feestelijke truffels, pralines en karamels. Voor de kenners: de Hatbox bevat onder andere truffels met Mulled Wine, Gingerbread en Salted Caramel. Hmm! Perfect om op tafel te zetten na het kerst diner. € 33,00 

hotelchocolat7

hotelchocolat8

hotelchocolat9

Een paar weken voor Kerst begint Advent waar veel kinderen aftellen naar Kerst met een adventkalender. Ook Hotel Chocolat is de kinderen niet vergeten dus ook in de Kerstlijn vinden we een adventkalender terug. Achter elk deurtje zit een lekker chocolaatje. Zie die deurtjes maar eens dicht te houden… De adventkalender is verkrijgbaar in vier varianten: melk, puur, wit en truffle for two. € 15,00

hotelchocolat10

Voor bij al die lekkere chocolade na het kerstdiner hoort natuurlijk ook een glaasje alcohol. Hotel Chocolat speelt hier leuk op in door flessen Port te verkopen die, neem dat van mij aan!, perfect smaken bij een lekker stukje chocolade. Bij ons heeft deze fles het alleen niet lang volgehouden, dus voor Kerst zullen wij een nieuwe moeten kopen. € 20,00

hotelchocolat11Wanneer je geen enorm kerstdiner gaat vieren of je mensen op bezoek krijgt die geen enorme chocolade-eters zijn, kun je bij Hotel Chocolat ook gewoon terecht voor kleine verpakkingen. Zo kun je Alternative Mince Pie per stuk kopen en heeft Hotel Chocolat ook nog eens gedacht aan leuke decoratie voor in de kerstboom.

hotelchocolat14

hotelchocolat15

hotelchocolat16

Bij mijn oma thuis stond vroeger altijd een kerstboom die gevuld was met chocola. Wanneer ik daar op visite was mocht ik dan altijd een chocolaatje uit de boom halen. Hotel Chocolat doet me met haar kerstboomdecoratie dan ook een beetje denken aan die tijd. Met deze pegels weet je zeker dat je jouw kerstboom na kerst niet hoeft af te tuigen. De kartonnen doosjes zijn gevuld met vier minitruffels. € 5,00 per stuk.

hotelchocolat12

hotelchocolat13

Mince Pie is een gerecht dat rondom de kerst veel wordt gemaakt in Amerika. Hotel Chocolat maakt hier een chocoladevariant op. Leuk vormgegeven, per stuk verkrijgbaar en fijn geprijsd. Perfect dus als je langs de winkel loopt en zin hebt in chocolade of om te serveren bij een glaasje port. De Alternative Mince Pie bestaat uit een melkchocolade cupje met praline en salted caramel. € 2,50 per stuk.

Op chocoladegebied hoef je deze kerst dus niet bang te zijn dat je iets te kort komt. Hotel Chocolat heeft voor iedereen wel iets in het assortiment en je kunt van mij rustig aannemen dat het allemaal weer verrukkelijk is.

De prijzen in dit artikel kunnen iets verschillen met de winkelprijs. Ik heb bij enkele producten namelijk moeten omrekenen vanuit de Britse pond.

Join the Conversation

 1. Sanne van den Berg says:

  God damn, ik krijg hier zo’n honger van. Het zie er allemaal zo lekker uit! Kom maar op met die feestdagen! =)

 2. Hester says:

  Oh men, ZO lekker! Het ziet er ook allemaal zo prachtig uit… Ik begin bijna te watertanden, haha.

 3. Lieke says:

  Oew, dit ziet er echt té lekker uit.

 4. Milou says:

  Ohh my, want! Té lekkerrrr!

 5. Ziet er allemaal super lekker uit! Leuk als kerstcadeautjes :)

 6. Hazel says:

  Mjam.. doe mij die adventkalender maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close