Jamie Oliver’s FoodTube

Foodies en fans van Jamie Oliver hebben dit vast al meegekregen, een paar weken geleden lanceerde Jamie het interactieve Youtubekanaal: Foodtube. Al eerder werd aangekondigd dat het officiële YouTube kanaal van Jamie zou worden omgetoverd en op 21 januari was het dan eindelijk zo ver, de live lancering van het nieuwste food kanaal. Tijdens deze lancering werd onder andere getracht een wereldrecord pepers snijden te verbreken, werd er uiteraard heerlijk gekookt en maakten we kennis met de personen achter Foodtube.

Mocht je fan zijn van de tv-programma’s van Jamie, dan zul je op Foodtube ook zeker je ei kwijt kunnen. Mr. Oliver himself staat geregeld voor de camera om de lekkerste recepten te delen, maar ook zijn mentor Gennaro en andere chefs komen regelmatig voorbij.

Of je nu houdt van snelle en makkelijke recepten, Italiaans eten of wanneer je toe bent aan iets meer uitdaging in de keuken, Foodtube is eigenlijk voor iedereen geschikt. En het beste van alles: er worden véél video’s gepubliceerd. De afgelopen weken zijn er zeker minimaal drie video’s gepubliceerd en dat maakt het eigenlijk nooit saai. Naast recepten worden er ook competities georganiseerd op het Foodtube kanaal, zien we hoe de gerechten in de smaak vallen bij het Foodtube team en deelt Jamie Oliver zo af en toe een persoonlijke boodschap met de kijkers.

Foodtube is dus echt een aanrader voor foodies.

Ik heb een aantal van mijn favoriete video’s geselecteerd en deze wil ik graag met jullie delen.

Het officiële Foodtube kanaal is te vinden via deze link. Uiteraard kun je je op dit kanaal abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close