Instagram TAG + Persoonlijke mijlpalen

Tags, ik doe ze eigenlijk zelden hier op OMF maar aangezien ik nog altijd het doel heb om stukje bij beetje wat meer persoonlijk te worden op de blog, leek het me leuk om er weer eens een te doen. Met vandaag de Instagram Tag, een tag die je wellicht op al meer blogs voorbij hebt zien komen. Instagram vind ik één van de meest leuke social media kanalen, heerlijk om een beetje plaatjes te kijken en zo een beetje te weten komen wat een ander zoal bezig houdt. Het liefst Instagram ik iedere foto die ik maak, maar dat zou een beetje teveel van het goede zijn. Ik ben een echte foodie en daarom zul je vooral veel foodfoto’s voorbij zien komen, maar er is ook nog wel ruimte voor andere dingen overgelaten. Goed, tijd voor de tag.

 • Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?

Mijn Instagram gebruikersnaam is sabine_koning, heel simpel gewoon mijn volledige naam. Instagram gebruik ik net zoals mijn persoonlijke Twitter account voor persoonlijke dingen en behind the scenes foto’s. Ik heb dus bewust niet gekozen voor OhMyFoodness, aangezien dit de indruk zou wekken dat er enkel foodfoto’s voorbij komen. En dat is niet het geval.

 • Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Ik gebruik de app GramPro voor mijn Instagram statistieken en die rekent precies uit hoeveel ik post en hoeveel likes ik gemiddeld krijg, ideaal! Volgens de app plaats ik gemiddeld 14  foto’s per week.

 • Laat je favoriete Instagramfoto zien.

Wauw, met 1.825 foto’s in totaal is dat nog een beste opgave zeg! Ik heb een aantal foto’s uitgekozen, mag dat ook? Komen ze…

zweetbenenEen foto van mijn zweetbenen na een rondje hardlopen, omdat het laat zien dat ik eindelijk weer in staat ben om normaal te sporten zonder pijn te hebben aan mijn rug of benen. Een persoonlijke mijlpaal van het afgelopen jaar.

charlieKleine Charlie en ik. Charlie kwam eind juli 2013 aangelopen bij ons oude huis. Na diverse oproepen te hebben gedaan hebben we haar uiteindelijk zelf gehouden. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!

tattoosDe familietattoos die mijn ouders en ik begin dit jaar lieten zetten. Zowel zij als ik hebben alle drie de zwaluwen en het kroontje <3

afgevallenDit heeft geen woorden nodig :)

nieuw huisNa 3,5 jaar in een bovenwoning te hebben gewoond, zijn we onlangs eindelijk verhuisd naar een ‘grote mensenhuis’.

Zoals je ziet is Instagram ook een heel fijn medium om (persoonlijke) herinneringen op te halen! Wat is er eigenlijk veel gebeurd in een jaar tijd.

 • Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes.

Oh, de Instagramfoto met de meeste likes is nog niet eens zo’n hele oude:

petit gateau

Deze foto plaatst ik zo’n 3/4 weken geleden nadat ik een patisserieworkshop had gevolgd bij Le Petit Gateau in Amsterdam. We leerden daar om zelf kleine taartjes te maken en dit was het eindresultaat. Nu zien ze er natuurlijk ook wel echt heel lekker uit, dus ik snap die likes wel ;)

 • Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Ik gebruik eigenlijk nauwelijks apps in combinatie met Instagram. Zoals ik net als zei gebruik ik GramPro voor de statistieken en verder wil ik Moldiv nog wel eens gebruiken om collages mee te maken. Maar dat doe ik eigenlijk zelden.

 • Welke celebrities volg je?

Volgens mij niet zo heel veel… Ik volg Doutzen Kroes, Jamie Oliver (uiteraard), Nicolette van Dam, David Loftus (de vaste fotograaf van Jamie Oliver, eigenlijk geen celebrity), Gennaro Contaldo, Lieke van Lexmond, Oprah Winfrey en Robbie Williams. Ok, nog aardig wat dus. Hiernaast volg ik ook nog een aantal oud Masterchef Australia kandidaten. Hoe meer foodies hoe beter!

 • Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Valencia is mijn favoriet omdat dit filter vooral bij foodfoto’s net een extra kickje meegeeft. De onderstaande foto’s hebben dit filter meegekregen:

valencia filter

 • Welke hashtags gebruik je het meest?

Geen, ik gebruik geen hashtags op Instagram.

 • Laat je laatste Instavideo zien.

Ik maak nauwelijks video’s voor Instagram aangezien ik er een hekel aan heb dat ze direct starten wanneer je er voorbij scrollt, maar dit is de laatste die ik heb gemaakt.

Jullie hebben ‘em al eens eerder gezien. Het was een video die voorbij kwam in één van De Week van OMF edities om jullie te laten zien wat een les CrossFit kan zijn.

 • Welke dierenaccounts volg je?

Alleen Samhaseyebrows omdat die kat zó grappig is.

 • Welke (grote) bedrijven volg je?

Ik volg een aantal PR bureaus, verder eigenlijk geen bedrijven.

 • Heb je veel familieleden op Instagram?

Nee, geen!

Onnodig om te zeggen maar ik zou het heel leuk vinden als jullie mij ook volgen op Instagram! Mocht je zelf ook een instagramaccount hebben, laat het me weten in de comments want dan ga ik even kijken. Hoe meer mensen om te volgen hoe beter!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Leuke tag en wat is die foto met Charlie schattig!

 2. Leuke tag, ik ben dol op IG

 3. altijd leuke foto’s die jij post! ik volg je al een tijdje! mijn IG is suuz2505 :-)

 4. Katia says:

  Leuke tag :-) instagram is mijn favoriete social media kanaal ^^

 5. Hester says:

  Ik vind Instagram ook steeds leuker worden! En als je een blog hebt (die niet zo heel persoonlijk is) kun je het ook heel goed gebruiken om een kijkje achter de schermen te geven.

 6. Wieneke says:

  Ik heb dezelfde hardloopschoenen, haha. Ze lopen heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close