How to: marbled eggs

Volgende week is het alweer Pasen en zeker wanneer je kinderen hebt is het leuk om iets extra’s met het ontbijt te doen. Traditioneel gezien hoor je met Pasen eieren te beschilderen (de kinderen dan) maar jij kunt zelf ook gekookte gekleurde eieren maken. Marbled eggs om precies te zijn waardoor de eieren van binnen een gekleurd patroontje krijgen zonder dat dit ten koste gaat aan de smaak. Het is erg makkelijk om te doen maar ik maakte er een korte videotutorial over.

Bron featured image

Join the Conversation

 1. Smilla says:

  Dit ga ik denk ik doen. Maar kan het ook met gewone vloeibare kleurstof want die heb ik alleen thuis.

 2. Chantal says:

  Wat een leuk idee… Kende ik nog niet, erg verrassend! Ik ga het zeker uitproberen. Dank voor je leuke en duidelijke uitleg.

  En alvast een vrolijk Pasen gewenst!
  Hartelijke groet, Chantal

  1. Sabine says:

   Dankjewel, jij ook alvast fijn Pasen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close