Hotel Chocolat paascollectie

Al veel vaker heb ik op OhMyFoodness over Hotel Chocolat geschreven. Logisch ook, het concern is namelijk zonder twijfel mijn favoriete chocoladeshop. De exclusieve en heerlijke chocolade die toch voor een redelijke prijs verkocht wordt, is het tripje naar Amsterdam meer dan waard.

Gisteren was ik samen met een aantal andere pers uitgenodigd voor een Paasontbijt ter ere van de nieuwe Hotel Chocolat paascollectie. Naast de heerlijke chocoladeverwennerij en gezellig gepraat met collega’s, was er natuurlijk ook weer een hoop moois te zien (en te proeven!). Vandaag laat ik jullie graag wat meer van Hotel Chocolats’ Paascollectie zien.

hotel chocolat paascollectie

hotel chocolat paascollectie

hotel chocolat paascollectie De nieuwe lijn chocoladeproducten heeft als hoofdpersoon een personage dat een glimlach op je gezicht tovert: Beau Bunny. Voor velen van ons een perfecte Paashaas, voor de Britten een waar fenomeen. Beau Bunny komt op vele verpakkingen terug, maar eieren domineren toch wel de collectie. Hoe kan het ook anders.

Eieren in alle formaten en smaken dan weliswaar. Met stip op nummer één in deze lijn is het paasei met de naam Extra Thick Egg, een luxe chocolade-ei van dikke chocolade, gevuld met diverse chocoladeverrassingen. Ik noem als voorbeeld maar even The Rocky Road to Caramel Extra Thick Egg, een chocoladeschelp van 40% melkchocolade, gevuld met pralinés, zachte karamel, paashaasjes en kuikentjes. 490 gram aan chocolade… Daar kun je nog eens mee thuis komen.

Naast de Extra Tick Eggs zijn er nog diverse andere passende cadeaus, verrassingen en ideeën ontworpen die perfect bij het Paasthema passen. Kleine gevulde eitjes, paashazen en chocoladelolly’s bijvoorbeeld.

hotel chocolat paascollectie

hotel chocolat paascollectie

hotel chocolat paascollectie

hotel chocolat paascollectie Een ander leuk cadeautje is de stoffen zak die je bij Hotel Chocolat kunt kopen. Deze zak zit bomvol lekkere chocolade-eieren, maar bevat daarnaast ook gadgets zoals pijlen waarmee je een heuze paasei speurtocht kunt opzetten. Toch leuk als je kids hebt!

Na alle producten met open mond te hebben bekeken en genoten te hebben van een heerlijke chocolade-ontbijt met onder andere brownies, scones en koekjes, gingen we natuurlijk niet met lege handen naar huis. De volgende producten kregen we mee, ze behoren allemaal tot de Paascollectie en liggen sinds 15 februari in de winkel en in de online shop.

hotel chocolat eggs and soldiers

hotel chocolat eggs and soldiers

hotel chocolat eggs and soldiers Eggs & Soldiers – € 8,50
Chocolade-eitjes die lijken op echte eieren, gevuld met chocolade truffel. Verder zitten er ook nog vier soldiers (in Engeland zijn dit dunne reepjes brood) met een praliné vulling.

hotel chocolat egglet

hotel chocolat egglet

hotel chocolat egglet

hotel chocolat egglet The Egglet – € 36,00
Dik chocolade-ei van 40% melkchocolade gevuld met twaalf kleine paaseitjes. De kleine eitjes zijn gevuld met onder andere karamel, hazelnoot praliné, en aardbeien ganache.

hotel chocolat easter egg box

hotel chocolat easter egg box

hotel chocolat easter egg box The Easter Egg box selection – ± € 26,00
Een doos met dertig gevulde chocolade-eitjes met diverse vullingen, met onder andere champagne truffels, Irish coffee, honing en amandel en kersenvulling.

Zoals je ziet is de paascollectie van Hotel Chocolat weer een ware lust voor het oog en voor de smaakpapillen. Mocht je binnenkort in Amsterdam zijn, loop dan zeker eens binnen want de collectie is weer prachtig uitgestald. Het leuke van deze collectie is dat er voor ieder wat wils is. Ga voor lekker extravagant met de gevulde eieren of voor een snelle snack met de kleine verpakkingen of een lolly. En ook is er aan de kids gedacht met de paaseieren speurtocht in zak. Zoals altijd weer fantastisch dus.

Ook benieuwd naar de producten van Hotel Chocolat? Je vindt de winkel aan de Heiligeweg 7 in Amsterdam. Alle producten zijn ook online verkrijgbaar.

Join the Conversation

  1. Foodloveandhappiness says:

    Ziet er lekker uit allemaal! Leuk dat grote ei ook, gevuld met de kleine eitjes :)

  2. Dit ziet er echt goed uit. Heel leuk! Welke vrouw wordt nu niet blij van chocolade?

  3. Hester says:

    Ooooh ZO lekker!

  4. Laura's Bakery says:

    Wat ziet dat er heeeeerlijk uit! Ik ben jaloers :) (en heb nu heel veel zin in chocola!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close