Hotel Chocolat – Cocoajuvenate

Hotel Chocolat is geen onbekende term hier op OhMyFoodness. Meerdere malen schreven we over dit merk en haar chocolade. Logisch ook, de chocolade is verrukkelijk en iedereen zou het eens geprobeerd moeten hebben. Maar nu lanceert de Britse luxe chocolatier en cacaoproducent met trots iets heel nieuws: een gloednieuwe lijn verzorgingsproducten Cocoajuvenate. De producten zijn vanaf deze maan online verkrijgbaar en in de winkels van Hotel Chocolat. Nu weet ik dat het niet direct bij OhMyFoodness past en eerder thuis hoort op een beautyblog, maar ik vond het zo leuk dat ik er toch wel even een artikel aan wilde wijden.

Cocoajuvenate is ontwikkeld in de gelijknamige spa in het Boucan Hotel & Restaurant van Hotel Chocolat op Saint Lucia en maakt optimaal gebruik van de natuurlijke kwaliteiten van cacao. Cacao is rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen en heeft voedende en hydraterende eigenschappen.
Nu ben ik altijd een beetje sceptisch over producten waar cacao in zit verwerkt. Vaak ruiken ze ontzéttend sterk, maar bij Cocoajuvenate hoef je daar niet bang voor te zijn. De producten zijn bedoelt om te verkwikken en hun geur is geïnspireerd op het verfrissende opbeurende aroma van een vers geplukte cacaovrucht.

Directeur Argus Thirlwell over Cocaojuvenate:

Wij weten als geen ander wat de natuurlijke kwaliteiten en opbeurende eigenschappen van cacao zijn. In onze hotelspa zijn we onlangs behandelingen gaan ontwikkelen met de in Saint Lucia volop groeiende cacao om de kwaliteiten van deze vrucht ten volle te benutten, en met succes. Het ontwikkelen van deze verzorgingslijn voelde voor ons als een logische volgende stap {…} het idee dat cacao zowel bij iemand van binnen als aan de buitenkant een gelukzalig gevoel kan geven, spreekt ons aan”

Een nieuwe ingrediënt dat in Cocaojuvenate wordt gebruikt is NanoCacao. Dit is een zeer fijne cacao-emulsie, die dankzij het natuurlijke stofje in de cacaoboon dat voor een goed gevoel zorgt, een stressverlagende, onstpannende en kalmerende werking op de huid heeft.

Hotel Chocolat Cocoajuvenate

De Cocaojuvenate lijn van Hotel Chocolat bestaat uit negen producten:

  • Body Oil – € 33,00
  • Warming Body Mask – € 33,00
  • Body Polish – € 26,50
  • Body Butter – € 26,50
  • Hand & Body Wash – € 24,00
  • Hand & Body Lotion – € 24,00
  • Hand Cream – € 24,00
  • Lip balm – € 9,00
  • Treatment Candle – € 39,50

Als foodie zijnde ben ik stiekem toch wel benieuwd of cacao naast de uitwerking op mijn humeur, ook zo’n goede uitwerking zou hebben op mijn huid. Misschien toch maar eens iets proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close