Handig: Smoothieblender

De keuken in ons oude huis was een stuk kleiner dan de keuken die we nu hebben. En hoewel het aanrechtblad van mijn huidige keuken genoeg ruimte heeft, houd ik er niet zo van om al mijn grote keukenapparatuur daarop uit te stallen. De waterkoker en mijn keukenmachine staan er standaard, maar dat vind ik dan ook wel genoeg. De blender wordt bij ons in huis echter ook regelmatig gebruikt voor smoothies en sappen, maar dat ding neemt zoveel ruimte in beslag dat ik hiervoor moet inleveren op mijn werkruimte in de keuken. Niet handig dus. Maar nu heb ik een wel heel handige gadget gevonden: de smoothieblender!

Smoothieblender

SmoothieblenderDe Smoothieblender van Trebs
Het fijne aan de smoothieblender van Trebs is het handige formaat. In tegenstelling tot andere blenders weegt dit exemplaar bijna niets en neemt het nauwelijks ruimte in op je aanrechtblad. Zo kun je hem dus altijd dichtbij de hand hebben ook al heb je niet zoveel ruimte. Mocht je hem toch in een kastje moeten zetten dan kun je hem vanwege het lichte gewicht er ook makkelijk weer uit trekken in plaats van continu te moeten sjouwen met zo’n grootformaat blender.

De werking van de blender is ondanks het formaat prima. De messen zijn scherp en draaien op hoge snelheid waardoor ook diepvriesfruit makkelijk vermalen kan worden. De blender kun je instellen op twee snelheden en ook heb je de mogelijkheid er ijs mee te crushen.

Liters smoothies zul je met deze smoothieblender niet in een keer kunnen maken, maar voor twee à drie personen is deze blender ruim voldoende. De schenkkan heeft een capaciteit van 1 liter.

Het fijne aan de smoothieblender van Trebs is dat hij wordt geleverd met een bijpassende smoothiebeker. De beker sluit goed af en weegt ook niet veel waardoor hij makkelijk mee te nemen is.

Smoothieblender

Ik ben zelf heel blij met deze compacte blender. Ideaal want nu kan ik hem rustig op een plankje in de keuken laten staan zonder bang te hoeven zijn dat de plank het begeeft onder het gewicht. Daarnaast pak ik de blender ook gewoon een stuk sneller. Mijn vorige (grote) blender was groot, lomp en zwaar waardoor ik altijd opzag tegen het schoonmaken. Nu heb ik daar geen last meer van. Laat de gezonde smoothies dus maar komen!

De smoothieblender van Trebs is voor € 49,95 te koop bij Fonq.

Join the Conversation

 1. xhannahs says:

  Lijkt me ideaal! Als student maak ik sowieso geen grote porties en met die beker kan je het ook makkelijk bewaren in de koelkast :)

 2. Sabrina says:

  Handig zeg!

 3. Nienke says:

  Je kan zo bij tell sell aan de slag ;-)

 4. Ziet er echt leuk uit!

 5. Birgit says:

  Dat lijkt me een fijn apparaatje. Ik heb nu een blender die ik op mijn keukenmachine moet bevestigen. Hij werkt erg goed, maar aangezien die keukenmachine boven op een kast staat, en dat ding een ton weegt, gebruik ik mijn blender helaas te weinig, en dat terwijl ik het liefst elke dag een gezonde smoothie met veel fruit en groente zou willen. Ik ga me toch maar eens oriënteren op fijn geprijsde blenders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close