Handig: Chef Sleeve accessoires voor iPad

Sinds ik de trotse eigenaar ben van een iPad Mini sleep ik het ding overal mee naar toe. Voornamelijk mee op de bank en in de trein maar ook mee de keuken in. Handig, want nu kan ik gewoon recepten van het internet tijdens het koken erbij houden zonder dat ik een printje moet maken. Nu is onze keuken niet zo groot en de kans dat er meuk over de iPad wordt gespild is vrij groot. Spatters van een verse ui, boter, vette vinger strepen.. je snapt me wel. Ik kwam tijdens een surfsessie op het internet de site Chef Sleeve tegen en die heeft de perfecte accessoires voor foodies die ook de keuken in duiken met hun iPad.

kindle sleeve

kindle sleeveKindle Sleeve
Deze Kindle Sleeve is toch wel de beste accessoire die ik tegen kwam. Het is niet meer dan een plastic zakje dat je om je iPad heen doet, maar het verschil met normale plastic zakken is dat je de iPad gewoon kan blijven gebruiken terwijl deze sleeve eromheen zit. Je kunt dus gewoon met je vieze vingers scrollen of de iPad unlocken, zonder dat het apparaat er vies van wordt. Daarnaast zijn ook alle naden en hoeken van de iPad goed beschermd. Na gebruik gooi je de Kindle Sleeve gewoon weg. Handig! 25 stuks – $ 15,99

snijplankSnijplank met iPad houder
Tijdens het snijden zet ik mijn iPad altijd rechtop met  behulp van zijn eigen sleeve, maar af en toe gebruik ik ook wel eens een kookboekstandaard. Deze snijplank met een houder voor je iPad is echter nog veel handiger. Sowieso is de snijplank van groot formaat, dat vind ik altijd fijn, maar hij kan ook gewoon de vaatwasser in en is hittebestendig tot een temperatuur van 200°C. En het beste van alles is dat je iPad erin gezet kan worden natuurlijk. Super handig als je geen kei bent met snijtechnieken en je tegelijkertijd een how-to filmpje kijkt op YouTube bijvoorbeeld. Wel op je vingers letten! $ 69,99

ipadhouderiPad houder
Wanneer je niet zo happig bent om je iPad daadwerkelijk in je snijplank te zetten, is daar de normale iPadhouder. Ook deze houder is veilig voor de vaatwasser en je kunt je iPad er op twee manieren in zetten (verticaal of horizontaal). Daarnaast zijn er twee inkepingen gemaakt voor verschillende kijkhoeken, zodat je voor jezelf de beste opstelling kunt bepalen. $ 34,99

Toch leuk dat ze bij Chef Sleeve zo met de trend meegaan en accessoires hebben ontworpen voor in de keuken. Hoe handig een iPad (of iPhone natuurlijk) in de keuken ook is, het tussentijds handen wassen of afvegen wanneer je moet scrollen is soms toch wel irritant. In ieder geval heb je daar met de Kindle Sleeve gaan last meer van.

Neem jij ook altijd de iPad/iPhone/laptop etc. mee de keuken in als je gaat koken of maak je echt nog een ouderwets printje?

Alle bovenstaande producten zijn verkrijgbaar bij Chef Sleeve, ze verschepen ook naar Europa.

Join the Conversation

 1. Marieleen says:

  Hey wat goed; ook ik zet altijd mijn ipad in zn eigen houder of in de kookboekstandaard (op het koffiezetapparaat), maar die plank is veel handiger! Ook de sleeves ga ik bestellen! Dank voor de tip, Marieleen

 2. Julie says:

  Ik gebruik mijn ipad ook altijd tijdens het koken in de koken. Mijn recepten hou ik bij met peperplate. Superhandig app om recepten te importen van andere internetblog of website. Met een paar ‘clicks’ heb je het recept + foto in je ipad kookboek zitten. Gebruik jij ook applicaties om te koken?
  Groetjes Julie

  1. Sabine says:

   Wat handig zeg, goede tip van Peperplate. Ik gebruik zelf nooit een app om mee te koken, ik zoek altijd gewoon de blog op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close