Video: What’s in my fridge

Vorige week gunde ik jullie al een klein kijkje achter de schermen, want toen liet ik mijn wekelijkse boodschappen aan jullie zien. En nu ga ik nog een klein stapje verder want ik heb weer een nieuwe video voor jullie in petto: what’s in my fridge. Duik samen met mij mijn koelkast in en kijk wat ik er allemaal in heb staan. Wellicht kan het als inspiratie voor je dienen of zie je een aantal lekkere dingen die jij toch ook wel graag in de koelkast wilt hebben.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Leuk om te zien!

 2. Laura says:

  Erg leuk om te zien!

 3. Joyce says:

  Heel leuk om te zien!

 4. Daniëlle says:

  Wat leuk om te zien!

 5. Linda says:

  Haha mijn vriend eet die laatste bbq-saus ook het liefst overal bij, grappig!
  En misschien kan je van al die chocolade een chocoladefondue maken? Is wel wat ongezond, maar met een paar vrienden erbij hoef je niet alles zelf op te eten ;p

 6. Lekker Happen says:

  Ik heb met veel plezier het filmpje bekeken.

 7. Roxanne says:

  Leuk filmpje! En wat jammer van d gesmolten chocolade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close