Op het moment dat jullie dit lezen geniet ik nog even van mijn laatste dag in New York. Dit betekent ook dat er vandaag een einde is gekomen aan alle kerstrecepten van dit jaar. Time flies! Ik hoop onwijs dat jullie iets aan mijn recepten hebben gehad de afgelopen weken en dat jullie er vrijdag of zaterdag iets lekkers mee gaan maken. Mocht dit het geval zijn: laat het me dan zeker weten! Vanaf morgen gaan we van start met de recepten voor Oud & Nieuw en vanmiddag komt er nog een mooie kerst give-away online, maar voor nu deel ik nog even alle kerstrecepten met jullie die de afgelopen weken zijn gepubliceerd op OMF.
Halve kreeft met gesmolten boter
Feestelijke Hasselbackgratin
Witte stoofpeertjes
Hertenstoof met rode wijn
Stoofperensalade met biefstuk
Champagnerisotto
Hele gevulde kalkoen
Nutella-pannenkoek uit de oven
Zalmforel uit de oven
Tiramisu-taart
Wentelteefjes van kerststol
Pompoen-aardappelpuree met paddenstoelen
Chocolade-speculaasmousse
Aardappelkroketjes met Parmezaan
Mocht je nou nog meer inspiratie willen hebben, vergeet dan ook niet om alle kerstrecepten van voorgaande jaren te bekijken!
Dan rest mij voor nu nog maar één ding en dat is jullie héle, HELE fijne feestdagen wensen. Geniet ervan, vooral van het eten, en hopelijk worden jullie allemaal lekker verwend. Tot gauw! x
Die hasselbackgratin staat voor morgenavond op het menu!
Lekker, hopelijk valt ‘ie in de smaak. Fijne Kerst! x
Hmm zo lekker allemaal!
Lekker!!
heerlijke Kerst-inspiratie heb je weer gemaakt dit jaar! Alle foto’s zien er ook zo lekker uit :) als ik echt zou moeten kiezen zijn de aardappel-parmezaan kroketten en de Nutella ovenpannekoek mijn favorieten!
Echt, die Nutella pannenkoeken moet ik gaan maken. Het ziet er zo lekker uit (en wat kan er nou mis gaan als je Nutella gebruikt?)
Hele fijne feestdagen Sabine.
De hasselbackgratin staat op het kerstmenu vrijdag en de tiramisutaart voor komende zondag. Verder heb ik een aantal recepten opgeslagen die ik later of volgende kerst wil maken.
Wat leuk om te horen. Fijne Kerst! x
Wij hebben je tiramisu uit het kookboek en de wentelteefjes gemaakt. Allebei weer heerlijk (zoals eigenlijk altijd als we jouw recepten uitproberen!)
Ha wat leuk!