Donuts maken met Japanse snoepbox

Ik liep laatst bij Jamin en daar kwam ik verschillende Japanse snoepboxen tegen. En hoewel het aan de buitenkant maar lastig te zien is, had ik het idee dat je met deze boxen zelf het snoep moest maken. Op de goede gok nam ik een paar dozen mee naar huis en eenmaal thuis zette ik de camera aan. In de video hieronder zie je het resultaat van die filmsessie, ik maak donuts met zo’n Japanse snoepbox. En zonder Engelstalige handleiding, instructies met enkel plaatjes en Japanse tekst en een hóóp gehannes verloopt dat niet helemaal soepeltjes. Een proefvideo in een wat andere vorm deze keer dus, hopelijk vind je het leuk om te zien!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Anne-Marie says:

    Lijkt me leuk om dit te doen met mijn zoontje, hij is ook dol op dit soort food video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close