Delicieux Block of Choc

Bij Lidl heet de speciale feestdagencollectie die nu ook weer te verkrijgen is, Delicieux. Van dit merk zijn er diverse luxe producten te koop voor een klein prijsje, onder het motto ; Luxe voor iedereen.
Zo kun je toch, ook al heb niet misschien niet zoveel te besteden, een uitgebreid kerstontbijt en/of kerstdiner op tafel zetten. Nu is het assortiment te groot om op te noemen, maar deze leukerds vielen me in de winkel meteen op:


Delicieux Block of Choc! Chocolademelk op een stokje, handig!
Deze Block of Chocs zijn in verschillende varianten te koop, Melk, Puur, Cointreau, Hazelnoot en de variant die ik kocht; Speculoos. Het enige dat je naast zo’n blokje nodig hebt is melk. Een beker hete melk (180 ml) is de basis voor deze chocolademelk. Je roert hier het blokje chocolade in en als die helemaal gesmolten is, is je chocolademelk klaar!

En hoe smaakt deze chocolademelk? Ik vond het wel aardig, niet bijzonder lekker. Het is romig en je proeft de chocolade goed, de Speculoossmaak komt eigenlijk niet echt naar voren. Jammer, want dat leek me nou juist zo lekker. De chocolademelk vind ik redelijk machtig, maar dat vind ik eigenlijk altijd van chocolademelk.  Maar zeker geen miskoop, maar ook niet heel bijzonder. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de gewone Melk variant of de Hazelnootsmaak, maar ik weet niet of ik enthousiast genoeg ben om die te proberen. Wie weet!

Delicieux Block of Choc koop je bij Lidl en kost €1,29 voor een zakje met 2 blokjes.

Bron featured image

Join the Conversation

  1. Hester says:

    Deze hadden wij vorig jaar ook geloof ik, ik heb het zelf niet geproefd maar volgens mij was het best lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close