De leukste restaurantdeals op een rij

De websites met actiecodes, kortingen en speciaal samengestelde pakketten schieten de grond uit. Altijd goed natuurlijk, we blijven immers Nederlanders dus hoe minder geld uitgeven hoe beter. Erg veel gebruik van dit soort websites maak ik niet, maar soms zitten er wel erg leuke restaurantdeals tussen waar ik wel graag gebruik van maak. Het liefst zou ik elke week uit eten gaan maar dit is wel heel decadent, leuke restaurantdeals maken het me wel een stuk makkelijker. Ik zocht een aantal sites voor je bij elkaar waar je zo af en toe wel erg leuke deals tegenkomt. En nee, dit is niet een gesponsord artikel, tips moeten ook gewoon gedeeld kunnen worden toch?

visrestaurant De SchelpGroupon
Van alle actiesites is Groupon wellicht wel de meest bekende. Ontzettend irritant met de mails die ze altijd sturen als je het mij vraagt, maar de restaurantdeals die je af en toe tegenkomt zijn wel leuk. Waar de site in eerste instantie voornamelijk was gericht op gadgets, bieden ze ook steeds meer leuke dingen aan op culinair gebied. Het fijne is natuurlijk dat je kunt zoeken op jouw woonplaats, waardoor je altijd deals dicht bij jou in de buurt vindt. In de buurt van Apeldoorn kun je nu bijvoorbeeld gebruik maken van een deal met Visrestaurant De Schelp: €54,00 voor een vijfgangen diner voor twee personen t.w.v. € 110,00. Of wat denk je van een fijne deal met Soytasty in Amsterdam? €8,99 voor een sushibox met 24 stuks t.w.v. € 19,50.

bbq restaurant ApeldoornVakantieveilingen
Een site als vakantieveilingen kennen we waarschijnlijk allemaal dankzij de reclames op televisie, maar tot ongeveer een jaar geleden wist ik niet dat je op deze site ook terecht kon voor een hele hoop andere dingen. Zo ook voor restaurantdeals. Vakantieveilingen werkt wel wat anders dan andere sites, hier bepaal je namelijk zélf de prijs door te bieden. Goed opletten dat je niet meer betaalt dan je in het restaurant zou moeten, sommige mensen slaan namelijk echt door in het bieden en willen kosten wat het kost winnen. Als je het goed doet en een goede tactiek hebt bedacht, kun je voor erg leuke prijzen lekker eten. Zo hebben wij bijvoorbeeld eens met vier personen voor € 40,00 onbeperkt gebarbecued, hier ben je normaal al gauw € 100,00 voor kwijt. Je kunt er overigens ook terecht voor kookworkshops.

restaurant De BeukenhofTravelbird
Travelbird is nog vrij jonge website en biedt naast leuke restaurantdeals ook tal van andere uitstapjes en vakanties aan voor hele fijne prijzen. Het liefst wijd ik aan deze site een heel artikel omdat het écht de moeite waard is om even op te kijken, maar OhMyFoodness draait nu eenmaal volledig om food en dus houd ik het bij de restaurantdeals. Travelbird draait voornamelijk om tripjes/vakanties en dus staan er niet erg veel restaurantdeals op de site, maar degene die erop staan wisselen wel regelmatig. Op dit moment kun je er terecht voor een fijne deal met Restaurant De Beukenhof in Oegstgeest: € 49,00 per persoon voor een 6-gangendiner inclusief amuse vooraf in plaats van € 84,50 per persoon. I like!

Naast het feit dat de bovenstaande restaurantdeals erg fijn zijn voor de portemonnee, vind ik het ook erg leuk dat je door deze sites kennis maakt met restaurants waar je anders wellicht niet zo snel heen zou gaan. Je probeert meer, je komt op meer plekken en je eet andere dingen. De deals op bovenstaande websites veranderen regelmatig, dus mocht er op dit moment niet iets naar jouw smaak tussen zitten, kan dit volgende week bijvoorbeeld wel zo zijn.

Hou in ieder geval wel de voorwaarden bij de verschillende deals goed in de gaten, soms hangen er wel restricties aan de deals vast bijvoorbeeld met betrekking tot de dagen waarop je een tafel kunt reserveren.

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van een restaurantdeal bij een van de bovenstaande websites?

Join the Conversation

  1. Hester says:

    Ik kijk eigenlijk nooit op dit soort sites, maar de aanbiedingen schelen wel echt veel!

  2. Our Taste Book says:

    Inderdaad goede sites! Wij gaan via Groupon naar sterrenzaak Bretelli, via vakantieveilingen naar Berlijn en Villa Copera. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close