De grote toetjestest

In navolging van de grote ijsjestest kon een grote toetjestest natuurlijk niet ontbreken. Vroeger aten wij thuis altijd een toetje na het eten. Standaard yoghurt, wat vla of in het weekend pudding. Tegenwoordig doen wij dat allang niet meer. Nooit eten we een toetje, tenzij we lekker ijs in de vriezer hebben liggen in het weekend of als we uit eten gaat. Ik was dan ook al in geen eeuwen het toetjesschap meer ingedoken. Toen ik er laatst langs liep in de supermarkt en er een blik op wierp zag ik zóveel toetjes die me interessant leken, of in ieder geval waar ik nieuwsgierig naar was. Bros-mousse, Twix en Rolo toetjes, cookiedough vla van Mona. Ik besloot een aantal toetjes mee naar huis te nemen en ze voor camera te proeven. Zie hier het resultaat: de grote toetjestest.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Ik vond de Qarc ook echt verrassend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close