De grote paaseitjestest, met cookiedough en frambozencheesecake OMG!

Ik heb best wel een poosje getwijfeld of ik deze video wilde opnemen, de grote paaseitjestest. Ik zag al zó veel proefvideo’s met paaseieren voorbij komen op YouTube dat ik dacht neh… dan maar niet. Maarja, toch bleef het een beetje kriebelen en toen ik vorige week bij Albert Heijn boodschappen deed en zóveel verschillende smaken paaseitjes zag dacht ik ah wat zal het ook, laat ik het maar gewoon doen. En dus sloeg ik in. Groot ook want wow, ik had geen idee dat het assortiment aan paaseitjes in supermarkten ook al zo groot is tegenwoordig! Ik wist dat er bij Jamin ieder jaar een stormloop is om lekkere en bijzondere paaseieren in te slaan, maar je kunt dus ook prima naar de Albert Heijn want daar is het assortiment dus ook reuze. Ik kon toen ik voor het schap stond niet kiezen en dus nam ik alle bijzondere smaken maar mee. En dat waren er héél wat. In de onderstaande video laat ik ze allemaal aan je zien (nospon!).


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. De advocaat eitjes zien er goed uit! Altijd lekker, advocaat en pure chocolade.
  Zelf vond ik de tompouche paaseitjes van de hema een vette tegenvaller. Geen tompouche smaak te bekennen en de nasmaak was heel vreemd zoetig en beetje een vies laagje wat achterbleef in je mond. Heen succes :'(

  1. Sabine Author says:

   Die vond ik inderdaad ook niet zo heel erg lekker! Had liever de discodip eitjes.

 2. Linda says:

  Leuk! Ik zei juist laatst dat ik het echt jammer vond dat ze er geen papiertje omheen hebben gedaan haha. Vind dat echt bij een paaseitje horen en leuk om uit te pakken :)!

  1. Sabine Author says:

   Haha, grappig! Ik vind het wel altijd gezellig staan maar een regelrechte crime om uit te pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close