De grote kruidnotentest

Het is BIJNA Sinterklaas (wist je zeker niet, of wel?) en dus kon het niet anders dan dat er ook een grote kruidnotentest moest komen. In plaats van kruidnoten te kopen van verschillende merken, dit heb ik al eens gedaan, koos ik er nu voor om in te slaan bij Van Delft. Van Delft is al jaren de bekendste pepernotenfabriek en maakt naast taaitaai en pepernoten ook kruidnoten in talloze smaken. Naast de standaard chocoladekruidnoten en ambachtelijke kruidnoten hebben ze ook kruidnootjes met stroopwafelsmaak, tiramisusmaak, lemon-cheesecake en ga zo maar door. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar dat klinkt mij als muziek in de oren. Mazzeltje voor mij is dat Van Delft dit jaar ook een vestiging opende in Apeldoorn. Ik kon niet wachten om langs te gaan en toen het eenmaal zo ver was, sloeg ik flink in. Vandaag is het dan tijd voor de proefvideo, de grote kruidnotentest. Ik proef verschillende uiteenlopende smaken kruidnoten, de ene wat meer bijzonder dan de ander.

Mocht je de kruidnoten uit de video willen kopen dan kan dit natuurlijk. Van Delft zit op veel plekken in Nederland, check hier de lijst met de verkooppunten.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close