De grote kaassoufflé-test met Tim

De krokettentest, frikandellentest en kipnuggetstest… we hebben ze inmiddels alle drie op onze naam staan en minstens zo vaak aangevraagd is de grote kaassoufle-test! Meewerkend als we zijn vonden we het uiteraard geen probleem om nog een keer voor de camera te gaan zitten om deze immens populaire kaassnack te proeven. Tim is een kaassouflé fijnproever, ik ben er niet zo wild van dus wel van de vijf kaassouflees vinden wij nou de allerlekkerste? Je ziet het in onderstaande video!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Vet leuke video weer! Ik ben wel benieuwd of de vissticks van Iglo ook de lekkerste en beste vissticks zijn! :)

  1. Sabine Author says:

   Dat is ook nog een leuke ja, die zet ik op het lijstje erbij!

 2. Maaike says:

  Wat grappig, nu ik er over nadenk is een kaassoufflé echt de enige snack die ik juist niet met saus eet ;)

 3. Stefanie says:

  Mijn vriend eet altijd bij de snackbar een broodje kaassoufflé met pindasaus.

  Suggestie voor nieuwe test: minisnacks (borrelhapjes)

 4. Astrid says:

  Kaassoufle eet ik met mayo.

  Saté(stokjes) lijkt mij een leuke test.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close