CITY GUIDE | LONDEN – United Kingdom

Sept ’17

516 km

45 – 60 min

20°C

Londen mapWhen a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford.” – Samuel Johnson 

Londen, mijn vriendinnetje Nanda heeft geen enkele stad waar ze liever is dan Londen. Dat wat ik met New York heb, heeft zij met Londen. En ergens kan ik me daar heel goed iets bij voorstellen. Op slechts een uurtje vliegen, 45 minuten als je mazzel hebt waan je je even in een heel ander universum. Londen is groots maar ook knus, kent een rijke geschiedenis die zeker zichtbaar is wanneer je door de straten loopt, maar als je er even ordinair wilt shoppen is dat ook hartstikke prima. Londen is een stad waar je je één, maar ook twee, of drie, of vier dagen of zelfs weken kunt vermaken. Met veel kneuterige, ietwat verscholen wijkjes en een hipstercultuur is Londen een stad die je eens in je leven bezocht moet hebben. Al is het alleen maar vanwege het gruwelijk lekker eten wat je er kunt krijgen.

TO KNOW

Naar Londen reizen is geen hogere wiskunde, maar wellicht is het handig om te weten hoe je er het beste kunt komen en hoe het nou precies zit met die #brexit.

Lees meer…

TO STAY

Hotels, AirBNB, appartementen, hostels… je vindt ze allemaal in Londen. Dit zijn onze top tips én volgens ons de beste plekken om te verblijven.

Lees meer…

TO DO

De mogelijkheden zijn eindeloos in Londen. Cultuur snuiven, een theatershow bezoeken, ordinair shoppen of sight seeing… In deze stad hoef je je niet te vervelen.

Lees meer…

TO EAT

Wie had gedacht dat Londen zo’n rijke eetcultuur zou hebben? Je weet van gekkigheid niet waar je moet gaan eten en er zijn ook een aantal marken die je absoluut niet mag overslaan.

Lees meer…

– – –

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Londen wordt geupdate op het moment dat er iets te updaten valt, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Londen lezen.

 

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close