Cadeautip: Personal Present

Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur en het kan nooit kwijt om alvast te oriënteren op cadeaus. Wij vieren zelf altijd Kerst met cadeaus en ieder jaar is het weer een uitdaging om een verlanglijstje samen te stellen. Daarnaast vind ik het ook altijd erg lastig om voor iedereen een geschikt cadeau te vinden. Vandaag geef ik je een cadeautip mee voor echte foodies: Personal Present.

Personal Present

Personal Present

Personal Present
Zoals de naam al doet vermoeden staan gepersonaliseerde cadeauartikelen in de spotlight bij Personal Present. De doelstelling is om zo snel en goed mogelijk gepersonaliseerde artikelen te leveren van hoge kwaliteit. Op de website heb je de mogelijkheid om cadeaus zelf te ontwerpen en is er onderscheid gemaakt in cadeaus voor baby’s, kinderen, mannen en vrouwen. Wanneer je op kraamvisite gaat kun je bijvoorbeeld een superzacht badjasje met eigen opdruk cadeau doen. Hoe leuk is het om een minibadjas met de naam van de baby cadeau te krijgen?

De beschikbare cadeaus in de webshop lopen enorm uiteen. Zo kun je kleding laten bedrukken met een logo of tekst die jij graag wilt, maar zijn er ook gadgets te koop. Een iPad-hoes bijvoorbeeld of een whisky karaf. Toen Personal Present mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken over mijn cadeau. Ik ging voor Koken in Stijl, een volledig gepersonaliseerd keukenschort.

Personal Present

Koken in Stijl
Het keukenschort valt onder de categorie Koken in Stijl en is verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. De schorten zijn gemaakt van 65% polyester, 35% cotton en het formaat is 72 x 85 (One size) en voor jong 3 – 6 jaar en 7 – 10 jaar. Zoals bij ieder cadeau heb je ook hier de mogelijkheid om de schorten naar wens te laten bedrukken. Je hebt allereerst de keus uit twee kleuren: Fuschia of Grijs (deze zie je op de foto hierboven).

Om het je makkelijk te maken heeft Personal Present een aantal afbeeldingen ter beschikking gesteld die je standaard op een cadeau kunt laten drukken. Leuker is natuurlijk om er een persoonlijke tekst op te zetten en dit kan gelukkig ook. Sterker nog, bij het plaatsen van tekst kun je niet alleen kiezen waar op het schort je deze tekst wilt plaatsen, je hebt ook nog eens de keus uit drie fonts, vier kleuren (waarvan twee met glitter!) en uiteraard kun je handmatig de grootte van de letters aanpassen.

Het Koken in Stijl keukenschort is te bestellen voor € 39,50: hiervoor krijg je één schort voor volwassenen en één schort voor kinderen. De schorten zijn zeer goed van kwaliteit en de prijs is inclusief het drukwerk.

Wanneer je jouw cadeau hebt gepersonaliseerd reken je in de webshop eenvoudig af via iDeal, PayPal of met je creditcard. Het duurt ongeveer drie tot vijf werkdagen voordat jouw cadeau thuis wordt afgeleverd. De verzendkosten zijn wellicht ietwat aan de hoge kant (€ 7,50) maar hiervoor krijg je het cadeau wel prachtig verpakt thuisgestuurd en kan het straks richting de feestdagen zo onder de kerstboom worden geschoven.

Een overzicht van alle cadeau-artikelen en de mogelijkheden tot het personaliseren van de producten vind je in de webshop van Personal Present.

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Goede keus, erg leuk!

 2. Eline says:

  Superleuk! Ik wil ook een persoonlijk schort! Misschien als mijn nieuwe logo en layout af zijn. Leuk kerstkado voor mezelf!

 3. Roxanne says:

  Gaaf! Daar ga ik zeker eens kijken :)

 4. Hester says:

  Dit is altijd leuk! En ik vind jouw schort ook echt heel gaaf geworden.

 5. Marjoleine says:

  Wat een leuk ideetje is dit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close