Cadeautip: Koekjesmix van Scarlet Bakes

De laatste cadeautip die we je gaan geven is er eentje voor de beginnende bakker. Of iemand die van bakken houdt, maar er niet te veel moeite en tijd in kan/wil steken. Deze koekjesmix van Scarlet Bakes ziet er niet alleen fantastisch leuk uit, maar is ook nog eens heel gemakkelijk. En, niet geheel onbelangrijk; de koekjes zijn onwijs lekker!
De koekjesmixen zitten in stevige glazen potten, zodat je alle ingrediënten in één opslag kunt zien zitten. Je krijgt er een klein boekje bij met daarin de bereidingswijze en wat extra informatie. Zoals je op de foto kunt zien, hoeft er alleen maar wat boter en 1 ei aan het mengsel worden toegevoegd en je deeg is al klaar! Ik maakte de koekjes met witte chocolade en cranberry, maar de andere varianten zien er ook wel érg lekker uit.

Scarlet Bakes 1

Je geeft dus niet alleen een mooi cadeau, maar ook een lekker cadeau! De koekjes waren erg lekker en goed gelukt! Daarnaast is het ook een goed alternatief voor de kant-en-klaarmixen die je in supermarkten vindt, want in deze mix zul je geen kunstmatige ingrediënten/toevoegingen vinden. Dat vind ik een fijne bijkomstigheid, ‘echte’ ingrediënten. Volgens het kaartje kun je zo’n 18 -20 koekjes maken, ik had er 27! En zoals je op de foto misschien kunt zien, ze waren zeker niet klein!
De koekjesmixen van Scarlet Bakes zijn te koop bij de Bijenkorf, maar ook online. Kijk even op de website van Scarlet Bakes naar meer verkooppunten. De prijzen voor een flinke pot koekjes mix liggen tussen de €10 en €14. Prima als cadeautje in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Scarlet Bakes 2

Join the Conversation

 1. Simone says:

  Deze ga ik onthouden! Ook leuk om zelf te maken!

 2. MySimplySpecial says:

  Die koekjes zien er heerlijk uit!

 3. Scarlet says:

  Thank you for the lovely review. X from Scarlet

 4. Oeh dit is leuk voor Kerstmis! Dit ga ik zeker bestellen! Erg leuk!

 5. Miss Happinez says:

  Ik vind het zo’n leuk concept!

 6. Hester says:

  Ik vind het echt superleuk bedacht, maar denk dat je dit ook goed voor heel veel minder geld zelf kan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close