Bovenaan mijn verlanglijst: KitchenAid

Van kookgerei word ik altijd blij, in welke vorm dan ook. Een nieuw keukenmes, bakvorm of zelfs een nieuwe garde.. ik kan nooit wachten om het te gebruiken. Dit zijn dan vrij kleine dingen die je wel regelmatig koopt, maar er is één ding dat al jaren torenhoog op mijn verlanglijst staat. Iets waarvan ik weet dat het een paar keer per week gebruikt zou worden, waardoor er nog veel meer lekkere dingen hier in huis worden klaargemaakt, iets waar ik elke dag een paar keer een liefdevolle blik op zal werpen. Wat het is? Een KitchenAid.

kitchenaid framboosWat voor veel mensen een doodnormale keukenmachine lijkt te zijn is voor mij de ultieme keukengoodie waar ik vooralsnog alleen maar van kan dromen. En ja, ik weet dat een KitchenAid duur is en ik weet dat er ook ‘vergelijkbare’ keukenmachines zijn voor een veel lagere prijs maar dat is voor mij een onbegonnen zaak. Ik denk niet eens aan die goedkopere varianten, ik denk aan een KitchenAid.

Maar ja, die prijs is toch wel hetgeen wat ervoor zorgt dat er hier na jaren van dromen nog steeds geen exemplaar in de keuken staat. € 599,00.. vijfhonderd-negenennegentig-euro. Auw. Daarvoor kan ik zeg maar ook op vakantie.

Hoe langer ik over een KitchenAid nadenk hoe meer dingen ik ermee zou kunnen maken. Deeg voor verse zondagsbroodjes, knisperende pizzabodems, stijfgeklopte eiwitten voor meringues, luchtig cakebeslag. Ik zei toch dat het ding goed van pas zou komen?

A fijn, voordat dit prachtapparaat in de kleur Frambozenijs (alleen die naam al!) in mijn keuken zal staan, zijn we waarschijnlijk heel wat maanden, bedenkingen, centjes tellen en recepten bedenken verder… Maar dromen mag altijd!

Wat is jouw ultieme keukengoodie?

Join the Conversation

 1. Ze hadden laatst een aanbieding op groupon, voor zo’n mooi apparaat maar dan van een of ander Frans merk. Ik wilde ‘m meteen aanschaffen, maar volgens mijn vader kon ik beter geen Franse apparaten aanschaffen haha.

 2. Lydia says:

  Oh, zo herkenbaar! Ik wacht nog altijd op de dag dat mijn ouders besluiten dat ik toch hun favoriete kind ben, en die liefde uiten in een appeltjesgroene KitchenAid. A girl can dream. ;) Ik heb het geld wel, maar om het nu zelf aan een luxe mixer uit te geven, gaat me net iets te ver.

 3. Linda Douma says:

  Dat kan ik me zoooo goed voorstellen! Wij hebben vorig jaar eentje op marktplaats op de kop getikt en ben er elke dag blij mee. Niet dat ik ‘m elke dag gebruik, maar hij staat wel elke dag mooi te wezen in mijn keuken!

  Ik heb de heavy duty variant, zou niet meer zonder kunnen! Hebben hiervoor ook een goedkopere versie gehad, maar die was lang niet geschikt voor alles waar ik ‘m voor nodig heb (brooddeeg bijvoorbeeld). Ze zijn duur, maar de moeite ook waard!

 4. Foodloveandhappiness says:

  Dromen mag zeker! Ik wil deze wel graag in de mintgroene variant, met glazen kom. Love it!

 5. Marije says:

  Mijn broers hebben ook een KitchenAid. Man, wat een geld! Maar wat zijn ze mooi! En wat werken ze perfect! Als ik ooit nog eens geld over heb, dan koop ik er ook één.

 6. Lieke Biemans says:

  Een KitchenAid is ook echt mijn ultieme keukengoodie & ook nog eens in diezelfde framboosroze kleur .. Ik zeg al jaren tegen vriendlief: als je me ooit echt een groot plezier wilt gaan doen dan weet je wat je moet doen haha ;)

 7. Cynthia says:

  ooh inderdaad een fatsoenlijke keukenmachine/mixer. Maar het is wel heel veel geld. En ook behoorlijk wat ruimte op je aanrecht helaas.

 8. Esmee says:

  Hij zit op ’t moment in de groupon voor 379 euro ! Maar dan heb je wel een witte …

  Zie:
  https://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/KitchenOnlinenl-/19094020?nlp=&CID=NL_CRM_1_0_0_77&a=1646

  1. Sabine says:

   Oh ik zie het! *zwijmelt*. Maar nog steeds wel erg aan de prijs om zo even te kopen vind ik.

 9. Hè Esmee je was me voor hèhè.

  Wilde net zeggen dat er vandaag een actie is op groupon.

 10. Zahra says:

  Ow my precious!

  ik heb een half jaar geld opzij gelegd in een KitchenAid-potje..KLM Blauw moest hij zijn.

  Toen ik ging zoeken heb ik toch maar een antracietgrijze genomen, deze was ook 150 euro goedkoper dan de blauwe….best een bedrag! Ik heb nog een extra glazen kom erbij besteld online…en sindsdien ben ik helemaal in m’n nopjes! :)

  Inmiddels is mijn blender doodgegaan en de KitchenAid-potje is terug! Alle wisselgeld erin en binnenkort heeft de Artisan een broertje :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close