Bali in Beeld

Oh Bali wat heb je met mijn hart gedaan. De eerste dagen dat ik bij je mocht logeren wist ik het niet zo. Is dit het nou? Is dit nou hét eiland waar iedereen zo lyrisch over is? Ik snapte het niet. Lag vermoeid op mijn strandbedje in een boek te lezen en kon mijn gedachten nog niet op een rijtje zetten. Ik baalde stiekem ergens, want hiervoor had ik niet ruim 15 uur hoeven vliegen. Ik was net zo gelukkig geweest aan de Italiaanse of Spaanse kust. Maar Bali wat heb ik me in je vergist. Wat ben je veelzijdig en wat heb je veel te bieden. Wat ben je prachtig, schrijnend, sereen en druk. Wat ben je groen en grauw en wat ben je openhartig en gesloten. Wat ben ik verliefd op je geworden.

En omdat een foto meer zegt dan duizend woorden deel ik graag Bali in beeld met je, zoals ik het heb ervaren. En uiteraard ga ik later nog veel meer woorden aan dit prachteiland besteden.

bali_in_beeld1

bali_in_beeld2

bali_in_beeld3

bali_in_beeld4

bali_in_beeld5 bali_in_beeld6

bali_in_beeld7

bali_in_beeld8

bali_in_beeld9

bali_in_beeld10

bali_in_beeld11

bali_in_beeld12

bali_in_beeld13

bali_in_beeld14

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Mooie foto’s, nu wil ik ook weer terug!

 2. Lotte says:

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg, echt heel stoer. Ik droom ervan om ooit een keer naar Indonesië te gaan. Ik heb Indische roots, maar weet zo weinig van de cultuur. Lijkt me heel gaaf om te ontdekken.

 3. Marijke says:

  Wauw, hoe mooi! Staat al lang op het lijstje. Ik heb wel wat schrik voor het massatoerisme. Viel dat mee bij jullie?! De foto’s zijn in elk geval wondermooi!

  1. Sabine Author says:

   Massatoerisme vond ik HEEL erg meevallen. Wel uit de buurt van Kuta blijven!

 4. Marloes says:

  Leuk! Ik kan je het zilverdorp absoluut afraden. De italiaan (i know) tegenover het grote winkelcentrum in Kuta is echt heaven! En kijk ook even of ze binnenkort nog een feest bij de tempels hebben, dat is zo mooi.

  1. Sabine Author says:

   Ik ben al geweest he ;)

 5. Tamara says:

  Wat een prachtige foto’s!!

 6. Phyllis says:

  Ja, ja, Bali neem je in je hart mee, ik weet er alles van…..
  En mooie foto’s :-)!

 7. Christa says:

  Inderdaad, de beelden zeggen genoeg. Ik ben er zelf ook geweest, nu zo’n acht jaar geleden. Heel herkenbare plaatsjes. Ik kan me zelfs nog voor de geest halen hoe warm het was en welke geuren ik rook daar. Ik ga zeker eens terug; mijn huidige liefde laten zien hoe mooi Bali kan zijn!

 8. Daniëlle says:

  Prachtige foto’s!

 9. Cynthia says:

  Weet precies wat je voelt! Ik ben afgelopen zaterdag thuis gekomen na 16 dagen Sanur en ik heb echt een after-bali dip! Wat een fantastisch eiland is het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close