Babyupdate: Mommytag

Het was alweer even geleden maar het is tijd voor een nieuwe babyupdate! In de videoupdate van vandaag beantwoord ik de vragen van de Mommytag. Deze vragen gaan over het reilen en zeilen met een baby. Zo geef ik onder andere antwoord op de vraag hoe mijn droomvakantie er met kind uit zou zijn en of ik tijdens de zwangerschap nog miskopen heb gedaan. Ook Vic neemt in deze video een belangrijke rol in, ik geef hem namelijk te eten terwijl ik met jullie de vragen doorneem. Leek me wel zo gezellig! Onder de video heb ik alle vragen op een rij gezet. Mocht je zelf blogger zijn en het leuk vinden om deze tag over te nemen, dan kan dat uiteraard!

 
Klik hier als je de video niet kunt zien

 

De vragen van de Mommytag:

 • Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?
 • Zou je het anders willen?
 • Slaapt je kind altijd in zijn/haar eigen bedje of wiegje?
 • De beste aankoop voor je kindje?
 • Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?
 • Favoriete bezigheid met je kindje?
 • Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan?
 • Het favoriete eten van je kindje?
 • Hebben jullie een grotere (gezins)auto aangeschaft?
 • Ben je nu zwaarder of lichter dan voor de zwangerschap?
 • Wat is je droom vakantie met kids?
 • Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?
 • Mijn hart smelt als ik…
 • Waar shop jij de leukste kinderkleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close