Op een gegeven moment denk je dat het wel is gebeurd met alle cheesecakerecepten, dat ik alles toch wel een keer gemaakt moet hebben. Maar heel eerlijk, met cheesecake kun je blijven variëren. In mijn boek heb ik al 50 recepten met je gedeeld, hier op Ohmyfoodness.nl delen we iedere keer weer nieuwe – nog niet eerder gemaakte recepten en nu komt daar nóg iets bovenop. In samenwerking met HomeMade heb ik de afgelopen weken namelijk hard gewerkt aan een GRATIS E-book met daarin maar liefst 10 exclusieve cheesecakerecepten. Naast 10 recepten vind je in het boekje ook nog een aantal tips om er zeker van te zijn dat jouw cheesecake lukt, handig toch. Een perfecte afsluiter van deze Cheesecakeweek.
HomeMade Cheesecake bakmixen
Alle recepten in het E-book zijn gemaakt met mijn HomeMade Cheesecake bakmixen. Dat wil zeggen: er staan 5 recepten in die gemaakt zijn met de No Bake cheesecakemix en 5 recepten met de NY Style mix. De Speculaas-Karamel bakmix heb ik bewust achterwege gelaten omdat dat een mix is waarmee je een cheesecake maakt die eigenlijk al helemaal af is.
Dat alle recepten in het boekje zijn gemaakt met de Cheesecake bakmixen wil niet zeggen dat je niet je eigen basisrecept kunt gebruiken natuurlijk. Voor alle recepten geldt: heb je een goed basisrecept voor een No Bake of Baked cheesecake (tip: check mijn Cheesecakeboek, daarin staat voor allebei de cheesecakes een lekker basisrecept!) dan kun je alle cheesecakes ook prima daarmee maken.
Inhoudsopgave
Om alvast een tipje van de sluier te geven, voor deze 10 cheesecakes vind je de recepten in het gratis E-book:
- Cappuccino-cheesecake
- Cheesecake-ijsjes met chocolade
- Cheesecakebars met pecankaramel
- Chocolade-kersencheesecake
- Citroen-aardbeiencheesecake
- Crème Brûlée-cheesecake
- Red Velvet cheesecakecupcakes
- Stracciatella-cheesecake
- Triple vanille-cheesecake
- Witte chocolade & frambozencheesecake
Buiten de bovenstaande tien recepten geef ik je ook nog een aantal tips waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw cheesecake nooit mislukt. Alle recepten en de fotografie zijn uiteraard helemaal van mijn hand en dus kan ik je verklappen dat alle cheesecakes gru-we-lijk lekker zijn.
Te gek toch?! Het E-Book is in .PDF formaat gemaakt dus je kunt hem openen op vrijwel ieder mobiel apparaat/tablet.
Nieuwsgierig geworden?
Wauw Sabine wat een pareltje! Heerlijke recepten en supermooi in dezelfde stijl als je Cheesecakeboek. Dank je wel!
Dankjewel! Veel plezier ermee :-)