Gesponsord – Van kinds af aan ben ik al dol op Bugles en ik geloof dat ik de enige was die ze nooit vulde. Nu, jaren later ben ik erachter gekomen dat dit hartstikke zonde is want deze chippies worden juist véél lekkerder wanneer je ze vult! Bugles vroeg mij voor de #vultipchallenge aan de slag te gaan en 3 lekkere vultips te bedenken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en dus ging ik aan de slag. In de video van vandaag deel ik drie vultips met je: een frisse maar pittige yoghurtvulling, een zoete vulling met chocolade – ja dat is echt wel lekker! – en een friszoete vulling van zure room met Surimi.
Klik hier als je de video niet kunt zien.
Fresh & Spicy Yoghurtvulling
- 250 gram Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- sap van een halve citroen
- 1 theelepel sambal
- peper en zout
1. Hak het teentje knoflook fijn en roer deze samen met het peper, zout en citroensap door de yoghurt.
2. Dek het kommetje yoghurt af en zet deze minimaal een uur in de koelkast.
3. Roer de sambal luchtig door de Griekse yoghurt.
Chocolate Chip Brownie
- 200 gram roomkaas
- 30 gram cacaopoeder
- 125 gram pure chocolade, fijngehakt
- halve eetlepel poedersuiker
- 1 theelepel vanille-aroma
- snuf zout
1. Roer de roomkaas even door zodat het wat bewerkelijker wordt.
2. Voeg de cacaopoeder en de poedersuiker aan de roomkaas toe en roer dit goed door. Roer ook de vanille-aroma door het mengsel.
3. Hak de chocolade fijn en voeg deze samen met een snuf zout aan de roomkaas toe. Roer nog een laatste keer door.
Crazy Crab
- 250 gram zure room
- 4 surimi sticks
- sap van een halve citroen
- verse dille
- peper en zout
1. Roer de zure room in een kommetje los zodat het wat minder stevig wordt.
2. Hak de surimi zo fijn mogelijk en roer dit luchtig door de zure room.
3. Voeg citroensap naar smaak toe evenals de dille.
4. Breng de vultip op smaak met peper en zout.
Aankomende zondag 15 maart ben ik met mijn vultips te zien in een item in Life4You! Het programma begint om 17.45 uur op RTL 4, vergeet je niet te kijken?
Voor nog véél meer inspiratie om de Bugles mee te vullen kun je kijken op de Bugles Vultips website!
Gelukkig heb ik nog meer dan genoeg Bugles in huis ;)
Dit is een gesponsord artikel.
Wat bijzonder om voor een chocolavariant te kiezen. Ik ben benieuwd hoe dat smaakt!
Wauw, wat leuk! Mijn gasten zijn altijd zot op Bugles dus deze zullen hier wel eens op tafel komen. :)
Gevulde bugels doet me denken aan vroeger! Ziet er lekker uit.
oh daarom was die cameraploeg er!
die eerste lijkt me lekker en nog best gezond!
Wat een leuke receptjes! Ik eet bugles gewoon zo meestal! Zo niet heb ik het bacon sausje die je kan mixen met van die kleine zakjes.
Was je verplicht om 300 keer vultip te zeggen? Daar lijkt het wel op, ik vond het nogal storend. Je hebt ook geen vultips gemaakt, maar vullingen. Tips maak je niet, die geef je. Het woord vultip werd dus nogal verkeerd gebruikt.
Desalniettemin lijkt me die vulling met sambal wel lekker, die chocolade chip en surimi niet. Toch blijf ik mijn Bugles gewoon vullen met kruidensmeerkaas, dat blijft het lekkerst.
Wat een originele vullingen voor bugles! Ik vul ze zelf eigenlijk nooit, maar ben wel nieuwsgierig naar de vullingen met chocolade en surimi. Lijkt me allebei apart, maar toch w een goede combinatie met de bugles.
OMG dat ziet er zoooo lekker uit!
Ik ben echt heel benieuwd of die chocolate chip brownie vulling lekker is met de bugles..
Even een (misschien stomme) vraag: haal je het ‘velletje’ niet van de knoflook af voor het persen?
Nee, het velletje blijft achter in de knoflookpers!