Ik heb ZO lekker gegeten afgelopen week! Met mijn hoofd zit ik vooral nog bij de woensdag. Toen maakte ik een heerlijke noedelsoep waar ik nu alweer zin in zou hebben. Mazzeltje voor jullie dat ik het recept binnenkort ga delen.
Verder had ik de smaak van het veel groenten eten lekker te pakken afgelopen week. De bimi, een van mijn lievelingsgroenten was in de aanbieding dus dat ging uiteraard op de planning. De laatste dagen van de week at ik in mijn eentje en dus deed ik niet al te moeilijk. Gelukkig stond er genoeg lekkers in de koelkast.

Zaterdag
De jongste mocht kiezen wat we zouden gaan eten en daar werd volmondig TACO’S op geantwoord. Zo gezegd zo gedaan. Ik zette de tafel gewoon vol met groenten, guacamole en gekruide kip. Zo konden we allemaal onze favorieten maken.

Zondag
Na een halve dag in de sporthal, de oudste had een karate toernooi, hadden we vooral zin in frietjes. Laatst ontving ik als foodpost een flink stuk zalm, dus die stopte ik erbij in de oven. Simpele salade bij en ik vind het een perfect zondagsmaaltje.

Maandag
Zoals ik al zei was de bimi in de aanbieding, dus daar sloeg ik wat van in. Ik HOU van bimi. Naast doperwtjes is het mijn lievelingsgroenten. Ik had pasta gemaakt met garnalen en doperwtjes en voor mezelf grilde ik er bimi bij in de oven. Met wat amandelsnippers erover was het echt heerlijk.

Dinsdag
Bimi deel 2. De jongens aten pannenkoeken en daar had ik precies nul zin in. Dus maakte ik voor mezelf een snelle groenteomelet, grilde weer wat bimi en kookte er een beetje zilvervliesrijst bij. Suikervrije chilisaus erover en het was net foe yong hai met een beetje extra.

Woensdag
Het aller lekkerste avondeten was toch wel woensdag. Voor die dag maakte ik romige noedelsoep met gyoza. De bouillon was zó goed gelukt en iedereen vond het lekker. Van alle hoeken van de tafel kreeg ik de opmerking: “WOW, je hebt echt lekker gekookt mama!”. Goed teken dus! Het recept deel ik binnenkort met je want dit wil je maken.

Donderdag
Donderdag stond ik in de keuken en dat was ideaal, zo hoefde ik ’s avonds niet nog eens voor alleen mezelf te koken. Ik warmde een kom pastinaaksoep op na het padellen en at er witlofsalade bij. Beide recepten ga ik nog met je delen.

Vrijdag
Vrijdag was hetzelfde idee: ik hoefde alleen mijn eten op te warmen. Pasta pesto met kip en spinazie. Heerlijk om de week mee af te sluiten! Ook hiervan deel ik het recept binnenkort.
Ik heb niet heel veel kookmomenten gepland staan aankomende week, want mijn week is een beetje gek. Donderdagavond host ik samen met Foodies magazine een slowcookerdiner dus ik ben vooral daarmee bezig deze week. Ik ga weer aan de slag voor Iglo (freelance) en heb verder niet heel veel tijd meer over in de agenda. Dus de eetplanning blijft grotendeels nog een verrassing.
Fijne zondag! x