Sab’s Eetoverzicht #37-2024

Sorry, maar mag ik nog even klagen over het verschrikkelijke herfstweer van afgelopen week? Ik heb het de hele week koud gehad en vond het echt vreselijk. Ik ben er zo niet voor gemaakt, dit herfstige weer – haha.

Ook met de kookdagen gaan we weer flink richting de herfst en dat betekent stoofpotjes, gevulde pastagerechten en meer van dat soort ‘comfort food’. Dit kun je ook terugzien in het eetoverzicht van deze week.

IMG 6325

Zaterdag

Ik had zaterdag een werkdag gepland en doordat ik al redelijk uitgebreid had geluncht met de gerechten die ik moest maken, had ik aan het eind van de dag helemaal niet meer zoveel trek. In plaats van weer te koken, koos ik dus voor een simpel bakje kwark met volkoren muesli en een restantje aardbeien. Daar kon ik prima op teren.

IMG 6332

Zondag

In de koelkast stond nog een restje bloemkoolcurry en dat besloot ik zondag voor mezelf op te warmen. Deze keer at ik er rijst bij in plaats van noedels. Dol op dit soort maaltjes vol met groenten!

IMG 6384

Maandag

Ik had maandag een kookdag gepland en at daar ’s avonds een van de dingen van. Het ziet er een beetje kaal uit, maar het zijn noedels met kip en rode curry. Toevallig kreeg ik van Valle de Sol een pakketje binnen en daarin zat een blik met babymais. Die besloot ik er direct maar bij op te warmen.

IMG 6398

Dinsdag

Omdat het prutje op mijn bord een ondefinieerbaar goedje zou zijn, besloot ik maar een foto van de ovenschaal te maken. Ik maakte een gegratineerde gnocchi schotel met broccoli. Het recept hiervan krijg je binnenkort van me.

IMG 6407

Woensdag

De warmte van het gerecht maakte deze foto een beetje wazig, maar geloof mij: het was erg lekker. We aten hachee met kip (recept krijg je nog!) en ik schepte mijn bord vol met salade in plaats van aardappelbolletjes. Maar die laatste vonden gretig aftrek bij de jongens.

IMG 6416

Donderdag

Ik had een datenight gepland met mijn vriendin in Amsterdam en we gingen eten bij restaurant Nomi. Een Koreaans barbecuerestaurant. Erg leuk om een keer te doen en het smaakte ook echt TOP. Dikke aanrader om een keer te doen dus.

IMG 6463

Vrijdag

Het was een volle kantoordag vrijdag en na de werkdag moest ik zowel de hond als de kinderen ophalen van de opvang. Op zulke momenten is het extra lekker als ik alleen het eten nog op hoef te warmen. We aten penne met spinazie a la crème en gerookte zalm. Prima maaltje om de werkweek mee af te sluiten.

Aankomende week belooft weer een volle week te worden met veel afspraken en een opnamedag voor Stichting Hartekind. Er staat daardoor ‘maar’ één kookdag gepland, maar daar kan ik ongetwijfeld weer een paar dagen op teren.

Voor nu: fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close