Video: M&M’s Milkshake

De video van vanmiddag gaat de boeken in als de kortste kookvideo op OMF denk ik. Vandaag is het tijd voor een zomerse en échte guilty pleasure milkshake: de M&M’s Milkshake. Ik maakte al eens een Oreo Cookie shake die echt belachelijk lekker is, maar deze M&M’s milkshake is ook absoluut de moeite waard. Het fijne is dat je het meeste waarschijnlijk wel in huis hebt en deze milkshake dus heel snel al kunt maken. Hoera!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 milkshake)

 • 3 bollen van je favoriete ijs
 • ½ glas (half) volle melk
 • handvol M&M’s
 • slagroom

1. Schenk de melk in de blender en schep hier het ijs en de M&M’s bij.

2. Zet de blender aan en laat draaien tot het ijs is opgenomen door de melk en de M&M’s kapot zijn gedraaid. Mocht je de milkshake te dun vinden dan kun je meer ijs toevoegen of voeg uiteraard meer melk toe wanneer je de milkshake te dik vindt.

3. Schenk de milkshake in een hoog glas en garneer met een toef slagroom en extra M&M’s.

4. Serveer de milkshake direct. Enjoy!

Een aantal variaties:

 • Bounty milkshake met Bounty’s en kokosijs
 • Malteser’s met chocolade- en vanille-ijs
 • Twix milkshake met bananenijs
 • Milky Ways met karamel en vanille-ijs

M&M's Milkshake

Join the Conversation

 1. Chantal says:

  Leuk dat je mijn gestuurde recept hebt gebruikt maar aangepast!!
  Voordat ik m keek werd ik al enthousiast!
  Jammer dat Je er niet bij hebt gezet dat je de inspiratie van een recept van een kijker hebt..

  1. Sabine Author says:

   Ik heb voor dit recept niet jouw recept gebruikt. Anders had ik het recept hetzelfde gehouden en je naam erbij genoemd uiteraard. Ik had ook helemaal niet gezien dat je een M&M’s milkshake mee had gestuurd, had nog niet ieder recept bekeken namelijk. Zie hem nu wel in het document staan, sorry! Ik ga wel aan de slag met je Mexicaanse soep binnenkort.

   1. Chantal says:

    Oké dan was het stom toeval!
    Met gewone vanille ijs heb ik t dan al keer op erg aan te bevelen.
    Leuk dat je dat gaat doen: )

   2. Sabine Author says:

    Ja, sorry ziet er wel een beetje gek uit zo! Maar ik ga hem zeker eens met vanille-ijs proberen. Dat is mijn favoriete ijs ;)

 2. Simone says:

  Oeh, ziet er heerlijk uit! Lijkt me wel wat :-)

 3. Joyce says:

  Ooh, dit ziet er heerlijk uit!

 4. Margot says:

  Oh lekker! En een Bounty milkshake lijkt me ook wel wat!

 5. Laura - Dagelijkse hap says:

  Is het hemels? JA! Is het ongezond? I don’t care! <3

 6. Roxanne says:

  Oehhhhh lijkt me heerlijk! En met bounty’s al helemaal! Kokos en chocolade = heaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close