OMF… krijgt een baby! #9 | Spanning voor de 20 weken echo

Het is ongelofelijk maar als ik dit typ ben ik alweer 20,5 week zwanger. Ik ben gewoon op de helft van mijn zwangerschap. Over het algemeen dan, want je weet maar nooit of meneer zich besluit eerder of juist later aan te doen. Maar 20 weken, whut?! Wat is er met de afgelopen weken gebeurd, waar zijn ze gebleven? Op de helft van de zwangerschap zijn betekent ook dat het tijd is voor de 20-wekenecho. Waar veel mensen (vooral niet zwangeren/mensen met kinderen) hier lyrisch over doen en denken dat deze echo vooral ingepland staat voor de geslachtsbepaling van het kindje, is dit totaal niet het geval. In de zwangerschapsupdate van deze week vertel ik je meer over de 20-wekenecho. Waar wordt nou precies naar gekeken en waarom is dat zo’n spannend echo?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Super leuk!! Geniet ervan

  2. Spannend allemaal he! Volgens mij zijn wij ongeveer even ver in onze zwangerschap. Ik ben 17 maart uitgerekend en ook zwanger van een jongen. En inderdaad, wat zijn de afgelopen weken voorbij gevlogen!

    1. Sabine Author says:

      Oja, daar zit maar 4 dagen verschil tussen! Mijn uitgerekende datum staat op 21 maart. Leuk allemaal he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close