OMF… krijgt een baby! #16 | Nesteldrang, laatste loodjes

Hoewel ik natuurlijk met zwangerschapsverlof ben (dat heb je bijna niet kunnen missen) gaan de zwangerschapsupdates nog vrolijk door. Voor zolang dat nog gaat uiteraard want met bijna 36 weken in de boeken is mijn lichaam merkbaar bezig met de laatste loodjes. Ik heb zo het vermoeden dat ukkie niet helemaal tot het einde blijft zitten en dat het misschien met twee à drie weken wel gebeurd is. Ik ben in ieder geval razend benieuwd!

De nesteldrang heeft flink toegeslagen en tijdens de eerste week van mijn verlof ben ik vooral véél bezig geweest met het poetsen van het huis. Gelukkig kreeg ik op vrijdag hulp van mama. Ik had verwacht dat ik moest afkicken van het vele werken maar niets is minder waar, ik geniet (vooralsnog) ontzettend van het lekker in huis rommelen en alles gereed maken voor de komst van de baby.

Inmiddels heb ik mijn volledige to-do lijst kunnen afstrepen. Het huis is van boven tot onder grondig geschrobd, alle wasjes zijn gedraaid, de babykamer is klaar en spullen als de vluchttas en maxi-cosi staan gereed. In de zwangerschapsupdate van vandaag leek het me dan ook leuk om aan de hand van de zwanger tag terug te kijken op de zwangerschap. Welke verwachtingen had ik en wat is er van terecht gekomen?

Aankomende week staat onze eerste afspraak met de gynaecoloog in het ziekenhuis gepland, vanaf nu val ik onder zijn/haar controle. Hopelijk kan ik je hier in een volgende update iets meer over gaan vertellen, al zul je dit hoogstwaarschijnlijk volgende week maanden ook zien in een nieuwe Week van OMF!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Wat een leuke update weer. Heerlijk dat je zo’n fijne zwangerschap gehad hebt! Mijn eerste trimester was pittig, maar nu begint het weer beter te worden. Geniet nog van je verlof!

  2. Mirthe says:

    Vanaf het begin je zwangerschapsupdates altijd met plezier gekeken, maar nooit een reactie achtergelaten. Nu het misschien wel eens de laatste kan zijn, toch maar eens een berichtje! Heel leuk om te zien hoe trots je bent. Kreeg er tranen van in de ogen! Hopelijk is het voor mij over een tijdje ook weggelegd. Geniet nog even van de zwangerschap en straks van de eerste tijd met z’n drietjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close