Let’s move #5: Hometour door ons nieuwe (lege) huis

Na weken, wat – maanden! voorbereiden was het op donderdag 1 februari dan eindelijk zover, toen mochten we de sleutels van ons nieuwe huis in ontvangst nemen. Best wel een beetje gek hoor, na een uurtje bij de notaris ben je ineens huiseigenaar en een paar ton schuld rijker. Bizar! Enfin, zelf vind ik niets leuker dan binnenkijken bij iemand anders en vandaag neem ik jullie mee in ons huis. Een dag nadat we de sleutel in ontvangst namen filmde ik deze video. We begonnen bijna met klussen, het huis is leeg, nog compleet in oude staat en nog helemaal (gevoelsmatig dan he) niet van ons. Omdat 1 februari inmiddels alweer een paar weken geleden is, is het voor mij heel gek om deze video terug te kijken. Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat de muur in de woonkamer eerst oranje was, haha. Het huis is zo anders geworden, zoveel meer ons. Binnenkort, als alle puntjes op de i zijn gezet neem ik jullie mee in de final hometour. Dan laat ik je het hele huis zien zoals wij het uiteindelijk hebben ingericht. De keuken laat ik je in een aparte video zien, daar valt namelijk véél over te vertellen. Goed, veel plezier met kijken vast en hopelijk zie ik je later bij de final hometour!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Conja says:

    Wat een prachtig huis! Heel ruim en mooi! En die keuken en badkamer…. dat wordt genieten! Heel fijn voor jullie!
    Nu wil ik ook verhuizen :-)

  2. Lieve Van Rompaey says:

    Een mooi huis voor een mooi gezinnetje. Ik wens dat jullie er heel gelukkig zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close