Japan vlog: Ik ben in Tokyo!

Na mijn persreis naar Fukuoka & Kagoshima waar ik vorige week de vlog al van deelde, ging ik aan het einde van de week op eigen houtje door naar Tokyo. Ik had talloze verwachtingen bij Tokyo en een flinke dagplanning van te voren, maar het is altijd maar afwachten hoe zoiets uitpakt als je daadwerkelijk in de stad bent. In deze tweede Japan vlog neem ik je mee naar deze wereldstad. Ik zag de stad van grote hoogte, pakte een stukje cultuur mee en genoot van de mooie natuur in Ueno Park.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Cheese and Chinese says:

  Ge-wel-dig! Wat een prachtige stad! Zo mooi die kersenbloesems!

 2. Hoi hoi!
  Ik ben dol op jouw blogs en vlogs!
  Ik heb wel een kleine tip/aanvraag: zou je je camera wat stiller willen houden tijdens het filmen? Het beeld gaat snel heen en weer en beweegt veel, waardoor het niet zo fijn kijkt.
  Verder ben ik DOL op alles wat je schrijft, filmt, kookt, etc. Ga zo door!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close