WIN! De nieuwe Stokke Munch en EzPz by Stokke tafelcollecties

gesponsord

Zoals jullie weten betrekken wij Vic vanaf hij is geboren al bij het eten. Zodra het kon zat hij in zijn Stokke Tripp Trapp met Newborn Set bij ons aan tafel en tegenwoordig is dat niet anders. Sinds Vic er is ontbijten we iedere ochtend met zijn drieën aan tafel, lunch ik ’s middags met hem aan tafel als we thuis zijn en eten we ’s avonds zoveel mogelijk met zijn drieën. De Newborn Set van Stokke is inmiddels al lang van de stoel af en heeft plaatsgemaakt voor de tray, wat als je het mij vraagt ideaal is. Toen Vic kleiner was heb ik me wezenloos gezocht naar handige snuisterijen die te maken hebben met eten. Bekers die niet lekken, bakjes die hij niet zomaar van tafel af kan gooien, bestek waar hij zelf mee kan leren eten… noem het maar op.

Ik stuitte vorig jaar op de EzPz, een placemat met daarop een bakje die zich als het ware vastkleeft aan het tafelblad. Ideaal tegen de grijpgrage handjes van je kindje want zo’n placemat kan hij niet zomaar van tafel gooien. Helaas paste de placemat die ik kocht niet op de tray van de Stokke en dus begon mijn zoektocht weer van vooraf aan. Tegenwoordig laat Vic zijn bord redelijk goed staan gelukkig, maar had ik toen maar de beschikking over de producten die er nu zijn. Stokke introduceert namelijk twee nieuwe tafelcollecties: Munch en EzPz. De collecties bevatten onmisbare items voor kindjes die zelfstandig willen leren eten en goed nieuws: jij kunt de twee sets namelijk winnen!

Stokke Munch Collectie

Stokke Munch Collectie

Stokke Munch collectie

In de Stokke Munch collectie vinden we alles wat je kleintje nodig heeft om lekker en zelfstandig te kunnen eten. Denk bijvoorbeeld aan ergonomisch bestek dat makkelijk vast te houden is en dat kindjes stimuleert om zelf te eten. Maar ook een zacht, comfortabel slabbetje, een stapelbaar bordje en een beker en kommetje met siliconen anti-lek dop en deksel maken deel uit van de collectie. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige en voedselveilig siliconen. Dit maakt de producten ook direct duurzaam waardoor het niet snel breekt, heel handig voor kindjes die het liefst alles van zich af gooien. Alle producten zijn geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

De items uit de Munch collectie zijn zowel los als als set te koop. De gehele set kost €60,- en alle losse items zijn te koop vanaf €15,-.

EzPz by Stokke

EzPz by Stokke

EzPz Placemat by Stokke

En dan het item waarvan ik wenste dat ik het een jaar geleden al had: de EzPz Placemat by Stokke. Deze placemat is een placemat, kommetje en bekerhouder in een en is specifiek ontworpen voor de tray van de Stokke Tripp Trapp en Steps. Hierdoor blijft de placemat goed zitten en verschuift hij niet, i-de-aal zeg ik je. Mocht je nog een kraamcadeau voor iemand zoeken of zelf een leuk item willen aanschaffen: dit is ‘m!

De EzPz Placemat by Stokke is tevens gemaakt van hoogwaardig en voedselveilig siliconen waardoor het sterk en duurzaam is. Ook deze placemat kan in de vaatwasser (hurray!) en magnetron. De drinkbeker uit de Munch-set past perfect in de bekerhouder van de EzPz.

De Ezpz Placemat by Stokke is verkrijgbaar in de kleur Grey of Pink en kost €29,-.

WIN WIN WIN

Maar dan het állerleukste aan dit hele artikel: jij maakt kans op de volledige Munch-set én de EzPz Placemat by Stokke. Wat moet je daarvoor doen?

 • Laat een comment onder dit artikel achter waarin je vertelt welk gerecht jij het allerliefst voor jouw kleintje klaarmaakt/zou willen klaarmaken. Mocht je niet voor jezelf maar voor een ander meedoen, vertel dan aan wie je deze sets graag cadeau wilt doen.
 • Vergeet niet om in het daarvoor bestemde vakje jouw e-mailadres achter te laten zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.
 • Meedoen kan t/m maandag 24 dec. 2018! 
 • De sets worden na Kerst verzonden.

Ik zal binnenkort weer eens wat meer vertellen over Vic en zijn eetgewoontes <3

In samenwerking met Stokke

Join the Conversation

 1. Wat een leuke actie! Ik maak het liefst risotto met spinazie en pompoen voor mijn dochter, maar zelf eet ze het liefst een stamppotje met bietjes, dus daarbij kunnen we de Munch-set goed gebruiken;).

 2. Shirley says:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Mason. Volgende maand wordt hij 1 en kan hij eindelijk echt met de pot mee eten. Wat ik voor hem wil maken? Wat niet? Stamppotjes, pasta’s noem maar op, maar dan nu alles lekker op smaak. Ik ben heel benieuwd naar de placemat en zou die dan ook graag willen winnen.

 3. Ik maak heel graag lekkere pasta bolognese voor Sam (2jr en enorme knoeierd met eten).
  Sam vindt pasta zo lekker dat ie dat het liefste met z’n handen eet, de Stokke set is dus van harte welkom!

 4. Tamara says:

  Oohh deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn neefje of nichtje die in maart geboren word!! Ik word voor het eerst tante en dat vind ik zoooo leuk!!! En ik ga hem/haar zo verwennen met liefde en lekkers;)

 5. Sharon Middelkoop says:

  Het lijkt me super leuk om dit te winnen. Mijn kleine man is nu bijna 3 maanden en kan niet wachten om straks met hapjes te beginnen. Ik wil vanalles voor hem gaan maken en ook alles lekker vers. Ben zo benieuwd wat hij vind van alle nieuwe smaken ☺️

 6. Lotte says:

  Ik maak voor mijn dochtertje het liefst lekkere havermout klaar met daarin stukjes appel, beetje kaneel en rozijntjes én wat geraspte wortel. Groente en fruit, check ✔. Maar zij kan al redelijk goed eten met haar 4 jaar. Ik zou deze set graag winnen voor mijn zoontje van 3 maanden zodat wij over een tijdje ook kunnen beginnen met rapley, ideaal om in het schaaltje stukjes brocolli, bloemkool, banaan, aardappel etc te leggen zonder dat alles met bordje en al op de grond beland ;).

 7. Nicole says:

  Het allerliefste maak ik voor zoontje Lucas van 15 maanden verse soepen klaar want hij vind ze allemaal super lekker. Tomatensoep, pompoensoep, erwtensoep etc. Helaas is een knoeiboel wel gegarandeerd dan dus dit setje zou heel erg handig zijn!

 8. Chayenne Gazan says:

  Het allerliefst maak ik lasagne klaar voor onze zoon Sem (een paar weken jonger dan Vic)
  Hij is een enorm goede eter en heeft ook al veel recepten van jou geproefd.
  Zou erg leuk zijn om deze te winnen! Misschien dat het eten met bestek dan ook langzaam iets beter gaat

 9. Tamara says:

  Leuk!!
  Mijn zoontje is dol op groenten, vooral broccoli en spruitjes.. Ja spruitjes! Zijn favoriet.
  Ze zult hem er dan ook erg blij mee maken!

 10. Janneke klomp says:

  Oh ik doe heel erg graag mee voor onze kleine Manou. Ze is nu 1 1/2 en geniet zo enorm van het eten. Dus welk gerecht ik voor haar zal maken?? Pasta’s, soep, broodjes, hartige taart, jouw heerlijke sushi bowl. Eigenlijk…..wat niet, hahha. De cheescake recepten nog maar niet, maar als ze de kans zou krijgen…..hihi. puntje van erfenis van mama, na het eten beland bord en bestek steevast op de grond….dat is dan weer minder handig. Ben benieuwd of deze wel zou blijven liggen.

 11. Rhodé says:

  Yeah!! Super handig. Nou heb ik inmiddels een bijna peuter die ook al heel goed gewoon aan tafel kan eten. Maar voor nummer 2, die onderweg is, zou dit een uitkomst zijn wanneer ik straks niet constant alle veeg acties kan voorzien.
  Voor wat betreft de ideale maaltijd van mijn bijna peuter of wat hij wil dat ik het liefst maak: penne pasta met rode saus! Maar het liefst bak ik heerlijke taarten voor hem alleen meneer is niet zo’n zoetekauw.

 12. Debbie Koekkoek says:

  Voor mijn dochter Ivy maak ik het liefst iets met vis klaar, dat vind ze het lekkerst! Alleen jammer om dan overal de gerookte makreel nog terug te vinden….

 13. Sharon says:

  Ik verwacht Mn eerste kleintje volgend jaar, hoe gaaf zou het dan zijn als ik dit mooie setje vast in huis had voor die kleine man/dame

 14. Ik ga heerlijke bami maken voor onze kleine man. Hij vindt de sliertjes heerlijk en zo kan ik hem langzaam kennis laten maken met zijn Indonesische roots. Fijne dagen voor jou en je mooie familie en een spetterend en culinair 2019 gewenst. Groetjes, Mara

 15. Eliza says:

  Ja graag voor mijn zoontje! Dan kan hij z’n bakje niet meer wegduwen Hij duwt zijn eten altijd eerst weg en als jij dan ziet dat wij lekker eten wil hij ook opeens eten. Maar pannekoeken daarintegen

 16. Merel says:

  Wat een gave set! Ik zou die heel graag winnen. Op 20 april ben ik van een regenboogbabytje uitgerekend. Voor hem/haar zou ik heel graag rijstepap maken. Dat vond ik als kind (en nu nog steeds, haha) zó lekker. Hopelijk gaat ons kindje er net zo van smullen als ik.

 17. Sharon Tiebosch says:

  Oef wat ik het allerliefste maak voor mijn zoontje? Tot nu toe is het echt een smullerd en is er nog niks wat hij niet lust (halleluja) maar het eerste echte avondeten wat hij samen met ons heeft gegeten is spinazie met aardappeltjes, ei en vissticks.. dat gerecht zal dus altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben. Meneer vind het wel altijd erg leuk om z’n eten d’r tafel af te schuiven en nu ziet deze set er uit alsof dit is gemaakt voor hem. Ik duim dus heel hard voor mijn lieve manneke

 18. Mirelle Westenberg says:

  Ik zou graag dit set willen winnen voor onze nog ongeboren baby :D
  We hebben de tripp trapp stoel met de new born set al gekocht om zoveel mogelijk “samen” te eten.
  De recepten die je maakt, vallen eigenlijk altijd goed in de smaak bij ons. En nu we in verwachting zijn van ons kleintje ga ik ook zeker volgen wat je allemaal klaar maakt voor Vic! Dus ik denk dat ik zeker meerdere recepten ga uitproberen en ga serveren op de STOKKE set!

 19. Mathilde says:

  Super leuke winactie! Zou hem graag willen winnen voor m’n schoonzusje en zwager. Zij wonen in Wenen en verwachten eind maart hun eerste kindje, en wij eind mei. Een leuke spannende tijd die we samen doormaken. Zou het leuk vinden om dit voor ze mee te kunnen nemen wanneer we naar Wenen gaan voor hun pre-baby huwelijk!

 20. Gwynnet Goeijenbier says:

  Ik zou voor onze kleine man een pompoen soepje maken, een stamppot van zoete aardappel met boerenkool en een stukje kipfilet gemarineerd in ras el hanout en als toetje een Griekse yoghurt ( lekker romig) met mango en banaan. Simpel maar zijn lievelings.

 21. Rianne says:

  Wat een leuke actie en handig dat placematje van EzPz! Het liefst maak ik gevulde canelloni’s met spinazie of moussaka lasagne voor mijn dochter van 15 maanden. Zij vind dit heerlijk en ik ook

 22. Maaike says:

  Bananen havermout pannenkoeken! Hij moet altijd even onder zijn bord kijken of er toevallig niet nog wat onder ligt en daardoor de rest op de grond

 23. Marlies says:

  Super leuke actie! Mijn kleintje is bijna 5 maanden en ook stiekem wel toe aan zn eerste hapje! Hij kijkt jaloersmakend bij alles wat ik maak. Wat zijn favoriete hapje wordt weet ik dus nog niet maar als hij net als zn vader en moeder zo van eten houdt komt het vast goed! Ik heb de stokke triptrap stoel al in huis dus met deze winactie is mijn set compleet!

 24. Jolien Kap says:

  Het maakt mijn dochtertje Sophie (8maanden) niet uit wat we klaar maken, alles is lekker! Het liefst maak ik haar favoriete prakjes klaar: Sperziebonen, kip, rijst en pindakaas of Broccoli met aardappel en stukjes ham. Het liefst wil ze met haar handjes eten, maar ja dat gaat niet altijd (en dat wil haar mama ook niet altijd ;)). Dit pakket zal zo goed van pas komen nu ze steeds meer kan eten en vooral zelf wil eten.

 25. Mirthe van Leeuwen says:

  Ik zou niet kunnen kiezen welk specifiek gerecht ik klaar wil maken voor ons kindje (vandaag 40+3 weken zwanger), maar ik kijk er wel enorm naar uit! Ongetwijfeld ook iets van jouw site, eventueel een beetje aangepast. Bijvoorbeeld een lekkere pasta of iets met vis..
  De Philips babyhapjesstomer en -blender staat al klaar, het boek ‘Mag ik nog een hapje’ al in de startblokken.. de Tripp Trapp eveneens.. Dit pakket zou de perfecte aanvulling zijn zoals je snapt! Duimen!

 26. Marit says:

  Ik doe mee voor mijn lieve kleine neefje Levi! Hij is 18 oktober geboren, dus op dit moment geniet hij alleen nog van zijn flesje melk. Als hij groot genoeg is gaan we hem verwennen met verse fruithapjes en als hij groter is met de kookkunsten van zijn oom en de bakkunsten van zijn tante!

 27. Kirsten says:

  Wat een gave producten zeg! Nu leuk voor m’n zoon en over een jaartje voor m’n dochter. Geweldig! Ik maak het liefste macaroni voor m’n zoon. Zelf hou ik er niet zo van, maar die glimlach van hem als hij macaroni voor z’n neus heeft staan maakt alles goed!

 28. Marloes says:

  Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen voor mijn lieve nicht, die net een maand geleden moeder is geworden! Ze hebben een tripp trapp gekregen als kraamcadeau en dit zou een hele mooie aanvulling zijn. Ze houdt van koken, dus wanneer hij oud genoeg is om hapjes te krijgen zal er heel wat geproefd en geknoeid worden daar in huis :).

 29. Wat een leuke placemat! Ik ben al een tijd op zoek naar een placemat waardoor niet alles rondvliegt als mijn kleine boef aan het eten is. Het favoriete gerecht voor mijn mannetje is Bloemkool, aardappel en ei. Nederlandser kun je het niet hebben. Overal waar ik van hou: pasta, wok en noem het maar op gaat er niet in.

 30. Yarima says:

  Ons kleintje is nog maar 2 maanden maar ik sta nu al te trappelen om de eerste worteltjes en broccoli straks klaar te maken! We hebben de stokke kinderstoel al staan dus deze set zou er perfect bij passen!

 31. Josine says:

  Wat een toffe actie! Onze zoon Tem zit ook al vanaf zijn geboorte in de Stokke Tripp Trapp! En ik herken je probleem. Ook ooit zo’n kleefbord gekocht maar paste niet op de tray van Stokke. Tem zou deze dus heel graag winnen en vullen met pasta met kip, Boursin en spinazie! Daar is hij dol op!

 32. Tessa says:

  Wat een super schattige spulletjes! Ik zou dit heel graag aan mijn broer zijn vriendin cadeau willen geven, omdat zij in 2019 voor het eerst ouders worden <3

 33. Robine says:

  No way! Ik ben toevallig op zoek naar zo’n placemat met bordje erop vast! Dus die wil ik wel graag winnen voor onze 9 maanden oude Anna. Anna’s favoriete hapje is nog niet zo spannend, pompoen en bloemkool door elkaar gepureerd ;-) maar voor haar broer maakte ik vaak rijst gekookt in kokosmelk met doperwtjes en verschillende groente als wortel, pompoen of courgette en kruiden. Dol was hij erop!
  Ik hoop ook deze babycurry (zoals we het thuis noemen) ook voor Anna te maken als we een ‘go’ krijgen van de preverbaal logopediste. (Ze is namelijk nog goed aan het leren eten en drinken, vandaar ook met 9 maanden nog kleine hoeveelheden gepureerde groentjes )

 34. Patricia says:

  ik doe graag mee voor de tweede die op komst is. Ik heb geen specifiek gerecht dat ik graag voor schotel, het is gewoon super gezellig als ze mee doen aan tafel. Voor nummer 2 zal dit nog even duren en de oudste (vandaag jarig overigens) van 3 zit lekker in peuter fase dus de ene keer doet ze gezellig meer en de andere keer helaas niet! Komt vast wel, gewoon verschillende gerechten aan blijven bieden en laten helpen in de keuken.

 35. Ellen Vos says:

  Superleuk voor onze Fiene! We gaan in het nieuwe jaar beginnen met hapjes dus de set komt supergoed van pas! Geen idee nog wat ik het liefste voor haar klaarmaak, maar ik denk dat we gaan beginnen met zoete aardappel, aangezien papa en mama zo ongeveer alles met zoete aardappel lekker vinden

 36. Patricia says:

  ik doe graag mee voor onze tweede spruit, verwacht in februari. Ik heb geen favoriet gerecht dat ik maak, als ze mee eten met de pot dan is dat al super gezellig. Mexicaans vind ik wel leuk, de oudste vult dan ook zelf de tortilla. Voor de jongste zal t nog even duren maar ik hoop dat we gezellige momenten aan tafel gaan hebben!

 37. Evelien says:

  Lijkt me wat voor mijn vriendin Liza voor hun zoontje. Als echt levensmiddelentechnologen moeten we Dante wel lekker kunnen laten eten.

 38. Linda says:

  Echt super graag zou ik deze willen winnen. Mijn dochter is bijna 5 maanden en we zijn begonnen met hapjes te oefenen. As we speak worden de worteltjes gekookt, eerste groenten die we gaan proberen! De komende maanden wordt dat natuurlijk alleen maar meer en daarvoor zou ik de placemat en het setje goed kunnen gebruiken! Ik krijg de hapjes moeilijk uit de katoenen slabbetjes gewassen dus het setje lijkt me ideaal! Ik ga duimen dat ik het win en dat ik mijn lievelingseten (pannenkoeken) snel voor mijn dochter kan maken, als zij het mag en aan haar kan geven met het mooie setje en de placemat!!

 39. Stephanie van de Leemkolk - Plaggenborg says:

  Voor ons dochtertje Paige van 2 kan ik alles maken , proeft graag nieuwe dingen en lust eigenlijk alles, daarnaast is ze ook een kleine veelvraat ! In februari krijgt ze er een broertje of zusje bij en het zou super zijn dat haar eten dan niet per ongeluk van de tafel valt , het wordt vast al druk genoeg worden !

 40. Marieke van Ginkel-Blaauwendraad says:

  Ahhhh ideaal! Ik zag toevallig gister deze passende placemat voorbij komen. Ik heb nu een grotere variant voor aan tafel maar die past inderdaad niet op de tray. Ons boefje is net 1 geworden en lust tot nu toe bijna alles. Groenten en fruit zijn favoriet en ook yoghurt vind hij erg lekker. Ik zou een lekkere pasta voor hem maken met pompoen stukjes erdoor.

 41. Antoinette Remijn says:

  Aaaah wat een toffe winactie! Ik wil heel graag mee doen voor mijn zoontje, Mark. Hij is nu bijna 9 maand en geniet heel erg van eten. Zijn absolute favoriet is toch wel zoete aardappel met tomaat en zalm. Dat wil ik dus graag nog vaak voor hem maken. En als ik appelmoes maak wordt hij helemaal wild..

 42. Ik wil heel graag meedoen! Mijn dochter van 16 maanden is helemaal gek op lasagne. Na het eerste hapje kan ze niet snel genoeg de rest naar binnen proppen. En dan zit écht alles onder de pastasaus :) ik maak de lasagne met prei, ui, knoflook champignons Italiaanse kruiden, spek, gehakt en zelf van tomaten de saus. Wordt hier dus erg gewaardeerd.

 43. Elisa says:

  Zoals ik al op instagram reageerde: dit lijkt me super handig! Mijn kleintje is 10 week en zit nu al heerlijk in de newbornset aan tafel. Dat is echt al genieten! Ik denk dat we met 4 maanden al echt moeten beginnen met de eerste hapjes, want hij kijkt nu ons het eten al uit het bord. Alles op zijn tijd, maar kan niet wachten om lekkere prakjes voor hem te maken. Zou hij net zo gek worden op broccoli als mama? Of banaan net als papa? We gaan het snel genoeg ontdekken!

 44. Lotte says:

  Voor onze dochter Suus van 15 maanden maak ik het liefste alles zelf. Zo vindt ze de banaaneipannekoekjes heerlijk om mee te lunchen en vindt ze wortelstampot ook erg lekker. Ze is de laatste tijd nogal van het zelf willen doen dus dit zou ideaal zijn! Er is hier al regelmatig een bord of kommetje op de grond gegooid wat altijd een drama is om schoon te maken met onze vloer (hout en heel grof, dat wrijf je er dus fijn in..). Ik ben heel benieuwd of ze met deze spullen wat makkelijker zelf kan eten en deze mama wat minder hoeft te poetsen hihi. Fijne feestdagen!

 45. Lonneke Verhoef says:

  Onze klein man Jonne van 1,5 is gek op homemade Erwtensoep = enorm gesmeer . Alle slabben komen van pas ;). Kan hij zijn kleren misschien la Ger dan 1 dag aan

 46. Joyce van den Berg says:

  Wat een leuke winactie, zeg! Ik maak graag eten wat Maurist heel erg lekker vindt. Bijvoorbeeld couscous, maar mijn man en stimuleren hem ook agv en stamppotten te eten. Ook dit vind ie heerlijk, hoor!
  Volgende week willen we eens een sushi-bowl met gerookte zalm, komkommer, rijst, champignons en edamame boontjes gaan maken. Ben benieuwd hoe hij dat vindt!

 47. Sandra says:

  Mijn bijna 1 jarige dametje eet het liefst kaas :) hapjes vind ze nog erg moeilijk, alleen als ze zelf in het bakje mag graaien. Dit lijkt me daarom ideaal en uitnodigen om ook wat te happen in plaats van te kliederen

 48. Raquel says:

  Liam is bijna 2 en eet gewoon echt alles, hij houdt net zoveel van eten als zijn mama! Hij kan er écht van genieten. Ik denk dat zijn lievelingseten toch wel iets met pasta is, gotta love carbs! Aangezien hij eigenlijk alles gewoon met ons mee eet is het altijd wel een feestje om voor hem te koken. Zoete aardappel frietjes zijn ook een favoriet. De spulletjes zouden hier zeker wel van pas komen! :)

 49. Patricia says:

  Wat een superhandige spulletjes zijn dat! Mijn kleine schat Ivy is 9 maandjes oud en een echte lekkerbek. Ze lust alles maar vooral pasta en rijst is favoriet. Deze spulletjes zouden heel goed van pas komen. Iedereen hele fijne feestdagen gewenst!

 50. Annet says:

  Ja hier worden James en ik enthousiast van! Hij is 7 maand en eet de oren van ons hoofd. Ik heb nu voor hem een kookboek in huis en mijn favo gerecht is met zalm, zoete aardappel, tomaat en cottage cheese maar ik denk dat het mijn kleine man niks uitmaakt. Die vindt alles lekker, net zoals z’n vader. En ook bij ons zit de kleine al sinds 2 weken oud bij ons aan tafel bij de maaltijden, erg gezellig!

 51. Laura | I scream beauty says:

  Ik laat winacties vaak aan me voorbij gaan, maar hiervoor maak ik graag een kansje! Noud is 7 maand en gooit alles op de grond als hij in zijn Stokke stoel zit haha. Daarnaast heeft hij het voedingspatroon van een obesitas patiënt dus alles wat wij voor hem klaarmaken gaat op. Niet normaal haha. Tomatensoep, stokbroodje (met kruidenboter, kan toch niet?), hij wil alles!

  Ik ga duimen!!

 52. Lysanne says:

  Omg dit kan niet op een beter moment komen! Mijn lieve ventje van bijna 6 maanden (kan iemand de tijd stoppen?! – dank) groeit bijna uit de newborn set, dus ik was aan het nadenken over de vervolg stap en welk servies/bestek/placemat etc ik zou eillen gaan kopen! Dit is dus echt fantastisch en zouden lieve Dario en ik heeeeel graag winnen, zodat mijn kleine dinootje heerlijk kan gaan leren eten ik zou in eerste instantie dus allerlei groente hapjes en stukken groente voor hem willen maken. En later natuurlijk allerlei ander eten! Hij vindt het fantastisch om erbij te mogen zitten, is ontzettend nieuwsgierig.

  Hele fijne dagen gewenst alvast Sabine! En een top 2019! ✨

 53. Jenn Boudewijns says:

  Wij leren Jack nu eten met een lepel en vorkje maar dat is nog best een hele opgave. Hij eet het liefste boogjes macaroni met rode saus en bakje yogurt, vooral die laatste levert nog wel wat knoeiwerk op

 54. Anouk says:

  Oeh wat een toffe winactie! Mijn zoontje van anderhalf is niet zo’n gemakkelijke eter, terwijl wij enorme lekkerbekken zijn ;-) Hij leek een tijdje heel geïnteresseerd in ons eten…laatst helaas een hele periode niet … maar gelukkig begint hij langzaamaan weer beter mee te eten met ons. Blijven proberen :) Jouw romige paprika pasta ging laatst goed naar binnen! En hij verbaasde me vandaag toen ik hem onze noodles voorschotelde; onze variatie op Fiery Dan Dan noodles van Jamie Oliver, maar dan ietsje minder fiery :). De sliertjes werden met smaak naar binnen gepropt, zelfs inclusief wat chinese kool, paksoi, gehakt, bosui! Maar natúúrlijk ging er ook veel naast waardoor de hele tray van zijn Stokke stoel vol lag… en het bakje ging regelmatig gevaarlijk in de lucht/naar zijn gezicht :) De items van de winactie zouden dus goed van pas komen.
  Fijne feestdagen voor jullie!

 55. Martine says:

  Wat een leuke actie! Ons zoontje kan er een grote kliederboel van maken; dit setje zou echt een geweldige uitkomst zijn. Ik zou zn lievelingskostje maken: kikkererwten curry met bloemkool en een visje!

 56. Britta says:

  Ik doe graag mee voor onze Guus. Hij is bijna 2 en vindt echt alles lekker, behalve pannenkoeken . Maar favoriet zijn toch wel tapas en broodjes met aioli en tapenade.

 57. Jorinde van Diest says:

  Wow wat een uitkomst en had ik het maar eerder geweten!! Ik ben al moeder van twee kinderen van 4 en 2 jaar oud en zwanger van nummer drie ( uitgerekend in maart). Want wat een geknoei kan dat eten zijn. Zeker als de kids tussen 1 en 2 jaar oud zijn. Wetende dat dut de laatste keer is dat we een kleintje verwachten zou deze prijs echt een heel mooi en welkom cadeautje zijn. En wie weet wordt nummer drie een hele goede eter die heerlijk alles opeet wat ik klaar maak, met deze mooie spullen. Want bij de andere twee is het ondanks vele pogingen niet helemaal gelukt.

 58. Heidi Schut - van Hal says:

  Wat een uitvinding! De vliegende borden en bekers horen misschien wel tot het verleden. Mijn dochter van bijna 9 maanden smult nog van alles wat ik haar voorzet maar tijd voor wat eigen initiatief! Dus leren eten met deze set moet het toch makkelijker maken. Lekkerste recept tot nu toe : rundvlees-pastinaak puree met Worcester sauce…smullen maar.

 59. Carola says:

  Wat ik het allerliefste maak en wat hopelijk ook onze tweede nu lekker gaat vinden, is een pasta met pesto, lekkere groenten en kip. Jummmie!
  Dus ja, deze sets zouden geweldig zijn om te winnen! Want ja kinderen en knoeien he
  Ik doe graag mee aan deze actie

 60. Amanda says:

  Ohhhhh dit lijkt mij zo handig voor als mijn dochtertje een x zin heeft om te eten!! gek genoeg is ze een groot fan van worteltjes en sperziebonen! Deze zijn eerder op als een bordje frietjes !! Ze verder groot fan van brood! Benieuwd hoe onze kleine man straks gaat eten! Over een maandje de eerste hapjes

 61. Hanneke says:

  Wat een leuke actie, zo’n set zou hier heel goed van pas komen want stil zitten tijdens het eten kan onze kleine man totaal niet en het bestek en bord vliegt hier de tent door. Hij is nu bijna 8 maanden en vindt bijna alles lekker, behalve bietjes. Maar de kattenbrokken zijn favoriet

 62. Hilke says:

  5,5 maand geleden kwam onze geweldige zoon op deze prachtige wereld. Al voordat hij er was werd er een stokke stoel aangeschaft en maken we nu ook dankbaar gebruik van de newbornset. Echt helemaal mooi als hij strakjes goed kan zijn in deze stoel. Hij zit alle maaltijden bij ons/ mij aan tafel, kijkt het brood en eten uit de mond, lekkere stamppotten (zoals zoete aardappel hete bliksem) en ook gewone agv’tjes. Nu is het lekker om hem groentes en fruit te geven, strakjes wordt het nog leuker als hij meer mag en gaat eten.

 63. Judith says:

  Mijn kleine dame (7 mnd) begint net met eten dus veel variatie is er niet. Dus van de week dacht ik; laat ik eens bloemkool proberen, maar ik betwijfel of ze het lekker vindt. Ze hing aan haar tafelblad van de triptrap en at met een hoop herrie, alleen maar meer wou ze. Dus dat zou ik maken voor haar. Kind blij, mama blij.

 64. Wieteke says:

  Zelf ben ik enorm fan van soep, eigenlijk alle soepen zolang er maar erg veel groente in zit :-) Dit gaat alleen niet erg goed met een kleintje van 15 maanden die zelf wil eten en dan ook graag zijn bord omdraait. Met de munch set zou ik dan ook weer vaker soep maken.

 65. Marian B says:

  Wat een gave en mooie set! Deze zou ik graag aan mijn zusje willen geven voor mijn kleine nichtje. Wrapjes zal ze vast snel leren eten, want daar zijn ze dol op.

 66. Anique says:

  Oooh dit zou ik heel graag willen winnen voor een lieve vriendin die binnenkort haar eerste kindje zal krijgen! De perfecte Stokkestoel is al in huis en dit zou het helemaal af maken. Een mooi cadeau!

  Liefs,
  Anique

 67. Rebecca says:

  Wat een leuke winactie! Ik kook graag voor onze dochter Anouk (bijna 2). Warm eten vindt ze prima, maar het liefst eet ze toetjes! Ik maak daarom graag Panna Cotta voor haar. Lekker genieten.

 68. Trezie Meuwissen says:

  ♥ Wauw!! Ik loot heel graag mee voor mijn dochter (en haar kleine ukkepuk)!
  ♥ Handig zo’n set, want deze Stokke producten krijgt de kleine met geen mogelijkheid stuk ;-)
  ♥ Ik ga vaak bij mijn dochter en haar gezinnetje koken bij hun thuis,
  ♥ want ik sta zelf maar wat graag achter het fornuis!
  ♥ Op stamppot met wortelen zijn ze allemaal gek,
  ♥ Alleen missen ze dus voor de kleine nog een handige placemat met bestek.
  ♥ De set van Stokke lijkt mij daarvoor erg handig en fijn….
  ♥ Om dit voor mijn dochter te winnen zou dan ook héél erg leuk zijn.

 69. Karin says:

  Voor mijn zoontje van bijna negen maanden probeer ik lekker veel uit zodat hij veel smaken leert kennen. Hij vindt risotto, pasta en stamppothes erg lekker. Doperwtjes daarentegen moet hij (nog) niet zoveel van hebben :)
  Deze set zou echt superhandig zijn zodat hij straks zelf kan gaan eten.

 70. Lysbeth says:

  Ik zou dit graag voor onze dochter van bijna 5 maanden oud willlen gebruiken. We zijn net begonnen met hapjes banaan en ze pakt de lepel nu al af, dus ik voorspel een knoeiboel in de toekomst waarbij deze mooie spullen zeker een uitkomst zullen zijn!

 71. Naar aanleiding van je insta-storie, van een jaar geleden ongeveer, is hier het volgende groot favoriet: paprika, courgette, spinazie, tomaat en wat kruiden. We variëren dan met vlees/aardappels. Finn is er dol op!
  Leuk als je binnenkort weer een Vic-update geeft, ben benieuwd naar z’n eetpatroon en favo gerechten!

 72. Lydia says:

  Wat een toffe win actie zeg! Mijn zoontje is bijna 7 maanden en sinds hij 4 maanden is zijn we begonnen met oefen hapjes. Hij had zeer snel door hoe het werkt: wat te doen met de lepel en waar het eten in zit. Als we niet snel genoeg zijn pakt hij het schaaltje of de lepel, met een hoop geklieder tot gevolg. . Dus bakjes en bekers die beter blijven staan zijn hier zeer welkom! Hele culinaire dingen maken we nog niet, Ivo eet nog groenten en fruit. Binnenkort wil ik wel vis gaan proberen, ben benieuwd wat hij daar van vindt!

 73. Aisha says:

  Oh wat een geweldige sets! De gerechten die ik het liefst voor mijn dochter wil maken zijn Surinaams. Moksi alesi ( vertaling: gemengde rijst, en er zijn 101 variaties) en Javaanse bami met gestoofde kip, heerlijk!

 74. Solvejg says:

  Oh! Dat lijkt me handig!
  Taeke is net één en wil altijd zelf eten! Wij hebben zelfs een plastic vloerbeschermer van IKEA onder z’n Tripp trapp liggen, zodat het makkelijker schoonmaakt na de maaltijd .
  Hij eet gelukkig bijna alles, maar favoriet bij iedereen hier thuis is spinazie omelet met zalm. Mmmm.

 75. Amber says:

  Gisteren heb ik onze kleine Mia (10 maanden) voor het eerst spruitjes voorgeschoteld, wel met wat pure appelmoes, en een heel klein beetje stoofvlees. Mijn lievelingskostje en bij haar ging het er ook goed in. Een extra persoon voor team spruitjes dus, want mijn vriend vind het niks.

 76. Wendy wolfs says:

  wat leuk! En hoe praktisch ook! Ik zou dit graag willen winnen. Bijna ons wil onze kleine meid haar bord als spiegel, hoed of frisbee gebruiken als ze bijna klaar is met eten. Ook het spelletje gekke bekken trekken met je neus en mond tegen het bord vind zij erg leuk. Mama en papa iets minder. Ik ga duimen dat ik deze set win om op onze stokke te gebruiken! Fijne feestdagen alvast

 77. Sabine says:

  Ik zou zo’n set graag winnen voor onze zoon Fedde. Over een maand kunnen we gaan beginnen met de oefenhapjes, lekkere groenten gestoomd in onze stoomoven. Ik hoop de oefenhapjes snel uit te kunnen breiden naar echte gerechtjes en geen daarbij de hoop dat hij net zo’n makkelijke eter is als dat wij zijn. Het zou zomaar kunnen zijn dat hij net zo’n knoeikont is als dat ik ben, dus deze set komt daarbij goed van pas.

 78. Mijn zoontje van 1 SMULT van viscurry, we wisten niet wat ons overkwam Ik gaar de (wit)vis in curry madras poeder met kokosmelk en geef er broccoli en rijst bij. Deze spulletjes van Stokke lijken me echt ideaal!

 79. Joyce says:

  Wat een super mooie set! Ik zou deze heel graag cadeau doen aan mijn zusje die 10 januari haar tweede kindje verwacht. Dit had ze vast bij de eerste ook al goed kunnen gebruiken ;) Naast heel handig en functioneel is het ook een lust voor het oog! En als mijn baby neefje of nichtje er gebruik van mag gaan maken wil ik wel een keer een maaltje komen bereiden voor hem of haar! Misschien een lekker groentestoofpotje? :) :)

 80. Anouke says:

  Ik kijk er naar uit om een kerstmaaltijd voor mijn kleintje te maken! Hij is nu 4,5 maand oud en we zijn net begonnen met groentehapjes. Het lijkt me ontzettend leuk als hij volgend jaar aan de kersttafel mee kan eten.

 81. Rianne says:

  Wauw, echt iets voor onze kleine man. Hij is 8 maanden en vindt (zelf) eten helemaal geweldig. Echt een snoepkontje. Zoete aardappel en pasta zijn zijn favoriet!

 82. Leanne says:

  Wat had me dit handig geleken bij omze drie kids! Ze zijn de kinderstoel inmiddels ontgroeid en nu is het de beurt aan ons “kleine” zusje; ze is zwanger van de eerste en het lijkt me heel gaaf haar hier mee te verrassen

 83. Marja says:

  Mag ik als oma ook meedoen ? Onze kleine Timo is geboren in dezelfe week als Vic en ook zo.n kleine veelvraat :) met een voorkeur voor oma.s prakkies zoals onze ouderwetse AGV maaltijden liefkozend worden genoemd. Gelukkig eten we ook regelmatig de recepten van omf en de artikelen over Vic worden verslonden .
  Fijne feestdagen met jullie gezin !

 84. Julia says:

  Het liefst maak ik noodles met gewokte groenten, Chinese paddestoelen en garnalen, want babe (1 jaar en een beetje) vindt het ook lekker om met de handen te eten. Deze set van Stokke is daarom zeer welkom!

 85. Cheryl says:

  Mooie set ons zoontje is gek op soep daarom maken wij vaak en graag verse soep met verse groentes je ziet hem er dan echt van smullen en dan het liefst dipt hij z’n stokbroodje erin we winnen dit setje graag voor ons zoontje!!

 86. Cheryl says:

  Ons zoontje is gek op soep wij maken dit dan vers klaar met verse groentes en het liefst dipt hij z’n stokbroodje er dan in hij smult hier dan echt van en je ziet hem enorm genieten.. Wij zouden deze set dus graag voor ons zoontje willen winnen

 87. Desiree vd Wal says:

  Het liefst laat ik mijn dochter van bijna 2 gewoon mee eten en veel gevarieerd eten proeven. “Helaas” is ze zo eigenwijs dat ze vaak geeneens een eerste hap wilt proeven. Ze is wel gek op pasta, daar kun je haar voor wakker maken. Het liefst zonder groente en saus… hopelijk komt ze straks in de fase dat ze alles wil proeven. En een tof en praktisch eetsetje zou daar wel bij kunnen helpen misschien.

 88. Nikita says:

  Wat een leuke winactie zeg! Ons meisje is nog erg klein, maar wij maken ook al gebruik van de newborn set! Zo leuk om je kindje aan te leren ‘te tafelen’. Wij houden van lekker eten en nemen daar graag uitgebreid de tijd voor en op deze manier hopen wij dat ons kleintje daar net zo van gaat houden. Wat betreft hapjes zijn er zo veel dingen die wij haar zouden willen laten proeven. Bijvoorbeeld een risotto met pompoen (volgens jouw recept) of met bietjes. Of een Hollands recept met twist; een lekkere stamppot maar dan met zoete aardappel in plaats van gewone aardappel.

 89. Rianne says:

  Voor mijn peuter en dreumes maak ik het liefste verse soep. Ze zijn er gek op, maar het is altijd weer een zooitje achteraf.. ;)

 90. Laura says:

  Van mijn lieve vriendinnen heb ik tijdens mijn babyshower een TrippTrapp gekregen voor onze kleine Boris. Deze set lijkt me ideaal om hem compleet te maken, voor straks, als hij groter is! Een gerecht heb ik dan ook nog niet, maar ik kan niet wachten om straks fijne hapjes voor hem te maken!

 91. Jascha says:

  Hij is gek op spaghetti bolognese, en dan het liefst met zijn handjes opeten. Zijn hele tray (en zichzelf) smeert hij dan onder, heerlijk!

 92. Mariëlle says:

  Ik zou graag mee doen voor mijn lieve vriendin Marjet. Ze heeft een prachtig zoontje en is nu in verwachting van een 2e. Dit blijft nog even spannend, omdat het al meerdere malen mis is gegaan… Ik zou haar graag blij maken met dit super leuke cadeautje!

 93. Marieke says:

  Voor mijn lieve zus ! Ze heeft een dochtertje van 9 maanden die gek is op eten net zoals haar moeder! ze maakt van alles voor der klaar, en hoor haar altijd over de recepten van jou blog :)

 94. Mirjam Schoonderbeek says:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 14 maanden. Ze is, net als haar moeder, helemaal weg van stamppot. Dit maak ik het liefst voor haar, en voor mezelf natuurlijk ;-)

 95. Youssra says:

  Ik maak het liefst echte Marokkaanse couscous (dus niet van die kant en klare pakjes) met kipstukjes, pompoen, wortel, courgette en rozijntjes.. vinden ze beiden heerlijk. Dit lijkt me echt ideaal om te winnen want we zijn net begonnen en het is elke dag een kliederboel van jewelste. En de 3e is onderweg dus dit komt zeker van pas!

 96. Een van de lievelingsgerechten van mijn dochter is jouw tagliatelle met geroosterde paprikasaus. Iedere keer weer een succes!
  Zo n bord dat vast aan de tafel kleeft lijkt mij ideaal.

 97. Annoeska says:

  Oh wat zou ik dit graag willen winnen voor ons jongste jongentje. Inmiddels 8 maanden, maar eten gaat helaas niet van harte. Gepureerd eten blieft meneer niet, maar vanavond zat hij zowaar te bijten op een stuk broccoli. De placemat lijkt me ideaal om stukjes gestoomde groente of fruit te doen, zonder dat hij direct het bakje van zn tafelblad gooit en hopelijk gaat hij binnenkort dan gewoon lekker eten.

 98. Britt says:

  Ik zou dolgraag zo’n set voor onze dochter van bijna 5 maanden winnen! Ook zij zit sinds het begin erbij aan tafel als wij eten in haar triptrap newborn set en na de kerst gaan we beginnen met hapjes! Vooral mijn man kijkt er erg naar uit om haar eindelijk ook te kunnen voeden, ik geef al die tijd al borstvoeding en een flesje weigert ze dus hij kan nooit wat doen op het gebied van eten. Ik kan vooral uitkijken naar haar eerste verjaardagstaart, maar we zullen natuurlijk eerst beginnen met groente- en fruithapjes. Mijn lievelingsfruit is mango, dus ik ben op de korte termijn vooral benieuwd hoe ze dat gaat vinden! En zoete aardappel, ook superlekker.

 99. Sanne says:

  Zou deze heel graag winnen voor Sem, het zoontje van mijn beste vriendin. Dan kan ze hem, als ik kinderen krijg, mooi aan mij terug doneren. ;)

 100. Cindy van Erp says:

  Wat een hoop reacties al! Ik waag ook een gokje. Nu Laurey veel verschillende soorten groenten geprobeerd heeft en ook aardappelen/rijst/pasta en vlees mag begint de groentehap steeds meer op een maaltijd te lijken.
  Afgelopen week heeft Laurey al mee gegeten van de pasta met kip, spekjes, spinazie en boursin. Dat ging er goed in!

 101. Laura says:

  Ik zou het heel leuk vinden dit aan m’n kleine-grote halfbroertje cadeau te doen! :)

 102. Mijn kleintje moet nog geboren worden maar ik houd enorm van koken en lekker eten en kan niet wachten tot ze oud genoeg is om met de pot mee te eten. Dan maak ik alles met veel groenten en fruit zoals soepen, stamppotten, ovenschotels, stoofpotjes, pasta etc. Het zou dan ook fantastisch zijn als al dat lekkere eten gegeten wordt met deze set.

 103. Renate says:

  Mijn dochter geniet ontzettend van eten en eet het liefst helemaal zelf. Hoe onhandig dat ook nog is. Al ze iets heel erg lekker vindt dan wordt de lepel weggegooid en gaat ze verder met haar handen haha. Het liefst eet ze nasi, couscous of curry, dat maak ik dan ook graag voor haar klaar! Helemaal fijn als dat dadelijk in een bord kan wat ze niet zo maar van haar tafel afgooit als ze meer eten wil1

 104. Arita van’t Zelfden says:

  Mijn kleine is dol op stamppot met rookworst, maar dan wel met de worst apart zodat hij daar elke keer een stukje van kan pakken en bovenop kan leggen. Deze set is dan super handig met die twee aparte bordjes.

 105. Christianne says:

  Wat een schattig setje! Ik doe mee voor mijn vriendin Annelinde met kindje Sarah, in de hoop dat de broccoli eens niet overal komt te zitten! Wat dat maakt ze toch het liefst voor haar.

 106. Zoontje is nu 7 maand en eet grotendeels met de pot mee.
  Als we iets eten wat niet kindproof is maak ik fruit- of groentepannenkoekjes voor hem. (banaan-ei pannenkoekjes zijn erg bekend. ik vervang banaan door andere soorten fruit of groente)

 107. Super tof! Ik maak voor mijn dochter Norah (1y/o) het liefst soep. Het is zo’n soepmonstertje! Deze set zou dan ook ideaal zijn en goed van pas komen.

 108. Adine says:

  Ik zou deze graag winnen voor mijn neefje! Een smikkelbeertje die erg van fruithapjes houdt(:

 109. Leonoor Prinsen says:

  Wat een leuke actie! Ik ben net begonnen met de eerste hapjes voor mijn dochter van 4,5 maand. Tot nu toe zijn worteltjes wel favoriet. Ook zit ze iedere avond bij ons aan tafel tijdens het eten. Verder hoop ik dat ze gewoon alles met ons mee gaat eten.

 110. Ik kan niet wachten tot ik kan gaan koken voor mijn schatje van nu 3 maanden!
  Van de eerste groente- en fruithapjes tot straks met de pot mee eten!
  Hopelijk wordt ze net zo’n kleine smulpaap als papa en mama!

 111. Hi Sabine,

  Wat een gave win-actie! Dit zou een erg mooi cadeau zijn voor mijn nichtje Ivy, bijna 8 maanden oud en volop aan het genieten van haar groente en fruit hapjes. Nu al een smulpaapje en met deze mooie set zullen haar ouders ook erg blij zijn!

 112. Sophie says:

  Dit ziet er echt ideaal uit! Wij zijn pas net met groente- en fruithapjes begonnen en dat gaat met wisselend succes. Het zijn echt maar een paar hapjes die hij binnen krijgt. Het leukste vindt hij het om met z’n handen te eten. Dat is genieten om te zien, maar wel echt een knoeiboel. Een bakje dat dan goed blijft staan, zou een uitkomst zijn. Wat ik het liefste voor hem klaar zou willen maken, is eigenlijk gewoon dat hij met de pot mee kan eten. Voor hem dan een iets minder gekruid, want wij zelf houden wel van pittig. Het echte samen eten lijkt me fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close