Video: Hometour nieuwe huis (voor)

Omdat ik toch al wel vrij persoonlijk ben op OhMyFoodness en je tegenwoordig nergens meer kunt kijken zonder opmerkingen over ons nieuwe huis voorbij te zien komen, heb ik besloten om jullie wat meer een kijkje in het nieuwe huis te gunnen. Vandaag start ik met een pre hometour. Er ligt nog geen vloer, de muren zijn pas net geverfd en meubels zijn nog nowhere near. Wellicht maakt dit alles het des te leuker om te zien, aangezien jullie straks regelmatig beelden uit het huis gaan zien wanneer het af is. Goed, vandaag dus een rondleiding het nieuwe huis, over een paar weken volgt de after tour waarin ik voornamelijk de OMF-gerelateerde delen zal laten zien. Stiekem is het altijd leuk om bij iemand te mogen gluren niet waar?

Klik hier als je de video niet kunt zien

Hoewel jullie het oude huis nooit in zijn volledigheid hebben gezien, kun je aan de hand van de diverse De week van OMF artikelen wel een inschatting maken van de verandering die we tegemoet gaan. We verhuizen deze maand van een bovenwoning van 39 m² met schuine daken naar een eengezinswoning van 135 m² met vier slaapkamers en een tuin. Oef! Hoewel ik het klussen en het eigen maken van een huis geweldig vind om te doen, lijkt het me heerlijk om over een paar weken gesetteld te zijn. Maar daarover later meer!

Mocht je op de hoogte willen blijven van alles rondom de verhuizing dan kun je mij het beste volgen op Twitter en Instagram en uiteraard De week van OMF iedere maandagochtend lezen.

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat lekker dat jullie zometeen zoveel meer ruimte hebben!

 2. Mirjam says:

  Leuk huis! En wat een ruimte meer dan jullie vorige woning. Zo leuk je huis opnieuw inrichten en klaar zien worden. Ben benieuwd naar het eindresultaat! Succes met de laatste loodjes.

 3. Deirdre says:

  Mooi huis zeg! Klussen en inrichten is toch wel het leukste gedeelte van verhuizen :)
  Ons huis heeft hetzelfde soort dak, ideaal voor de kinderen want die hebben een hoogslager en nog steeds heel veel ruimte :)
  Nog een voordeel is dat je hoog kan gaan met kastruimte. De vorige bewoners hebben aan 1 muur een kastingebouwd met enorm veel ruimte omdat je ook de hoogte in kan! Onder plankjes en hoger het hanggedeelte.

  1. Sabine Author says:

   Ja, super handig! Alleen zijn onze muren wel ZO hoog dat we een trap nodig zullen hebben om bij de bovenste planken te kunnen komen, haha.

 4. Nikki says:

  Wat een heerlijk ruim huis! Ik vind die trap in het midden echt awesome. De bovendindeling is ook heerlijk ruim en licht, hoewel ik de indeling geloof ik niet helemaal begrijp. Na jouw kantoor raakte ik de weg kwijt :’)

  Veel succes met klussen en inrichten!

  1. Sabine Author says:

   Haha, ik moest in het begin ook echt even zoeken boven. Maar waar het in feite op neer komt is dat je een rondje kunt lopen.

 5. Pauline says:

  Wat een leuk huis Sab! succes met de laatste klusloodjes XX

  1. Sabine Author says:

   Dankje Pau! x

 6. Jeanine says:

  Ziet er echt super leuk uit! Echt een heel mooi huis, veel plek en lekker veel licht! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als alles af is :-D

 7. Sanne says:

  Wat een heerlijk huis! Fijn dat je het zo vanaf het begin al helemaal naar jullie smaak kan inrichten en bewerken! Vergt vast wat moeite en inspanning, maar uiteindelijk is het wel helemaal jullie huis!

  Ik zal zeker wat met de hoogte in de kamers boven doen! Dus een mooie grote lamp die je in de hoogte hangt! Hierdoor gaat de aandacht meteen naar de mooie ruimte. Ook kun je een wand maken met foto lijsten die de hoogte in gaan. Bij de IKEA heb je een mooie ‘rails’ (houten plankje) waar je de lijsten opzet. Hierdoor kun je altijd afwisselen en veranderen met de lijsten zonder dat er echt definitieve gaten in de muur zitten..

  Zeker wat doen met de hoogte dus! Veel succes :)

  1. Sabine Author says:

   Bedankt voor de goede tips Sanne! Hier kunnen we zeker wat mee.

 8. Roxanne says:

  Wauw, wat een super huis! Ik houd wel van hoge plafonds enz :) Alleen jammer dat de ramen ook zo hoog zitten, misschien minder makkelijk om naar buiten te kijken? Of valt dat toch mee?
  Verder heel tof!

 9. aMuse Rouge says:

  Ziet er een ontzettend fijn en ruim huis uit! Ik houd ook van jullie witte stijl met zwarte accenten. Ben heel benieuwd hoe jullie alles gaan inkleden. :-)

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel! Er komt z.s.m. een nieuwe hometour aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close