Samenwerken?

Leuk dat u interesse heeft in een samenwerking met OhMyFoodness. Op OhMyFoodness zijn verschillende mogelijkheden wat betreft samenwerkingen. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en neem contact met mij op voor meer informatie.

Mogelijke Samenwerkingen

Advertorials
Sinds de start van OhMyFoodness heb ik samengewerkt met toonaangevende merken om content te ontwikkelen voor op de blog. Voorbeelden van dergelijke samenwerkingen zijn bijvoorbeeld advertorials voor De Vakantiebeurs, Albert Heijn en Honig. Neem contact met mij op via sabine@ohmyfoodness.nl indien u interesse heeft in het afnemen van een advertorials. Advertorials worden altijd op maat gemaakt zodat deze goed aansluiten bij de doelgroep van OhMyFoodness.

Adverteren
Op OhMyFoodness zijn diverse uitingen mogelijk. Advertenties of campagnes kunnen op maat gemaakt worden zodat deze perfect aansluiten bij uw wensen en doelstelling. Voor een overzicht van de tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Wouter van de Kamp van Adfactor via wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of 070 33 88 880.

Persreizen
Voor OhMyFoodness reis ik de hele wereld over op zoek naar mooie bestemmingen en hotspots. Reisverslagen, (culinaire) routes en sfeervideo’s komen door middel van samenwerkingen met partners over de hele wereld tot stand. Wilt u samenwerken voor een persreis, neem dan contact met mij op via sabine@ohmyfoodness.nl.

Freelance klussen
Met een site als OhMyFoodness is het onnodig te zeggen dat ik dol ben op eten en reizen maar ik ben ook dol op het schrijven over eten en reizen. Voor OhMyFoodness maar ook zeker in opdracht. Interesse? Ik ben als blogger of freelancer in te huren voor diverse culinaire of reis-gerelateerde producties en/of columns, zowel online als offline. Neem contact met mij op via sabine@ohmyfoodness.nl om de mogelijkheden te bespreken, wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Workshop, lezing of presentatie?
Kook- of bakworkshop organiseren, een kookdemonstratie of gewoon geïnteresseerd in wat ik te vertellen hebt en wilt u mij inhuren voor een presentatie of lezing? In overleg is alles mogelijk. Voor meer informatie en tarieven kunt u mij bereiken via sabine@ohmyfoodness.nl

Cijfers

OhMyFoodness wordt maandelijks door meer dan 220.000 unieke bezoekers bezocht en genereert meer dan 450.000 pageviews.

De doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd van 20 – 30 jaar oud die houden van lekker eten en reizen over de hele wereld. Echter ligt het totaalbereik van de doelgroep in de leeftijd van 15 – 65 jaar.

Op social media zijn het aantal volgers/likes/abonnees als volgt verdeeld:

Facebook: 16.783
Twitter: 3.093
Instagram: 25.118
YouTube: 14.898
Pinterest: 10.598

Nb: peildatum 5 juni 2017.

Vragen of een offerte ontvangen? Dan kunt u met mij contact opnemen via sabine@ohmyfoodness.nl.

Join the Conversation

  1. Diana says:

    Goedemorgen ik zag een paar leuke recepten zou ik deze mogen delen op mijn Facebooksite voor recepten voor de Skottelbraai? Mvg Diana

    1. Sabine Author says:

      Linkjes naar de recepten op OhMyFoodness mogen gedeeld worden. Volledige recepten niet :)

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close