Volg jij OMF al?

Het kan bijna niet zo zijn dat de social media icoontjes aan de rechterkant van OhMyFoodness je niet zijn opgevallen. De vrolijke bolletjes steken behoorlijk af tegen de grijzige achtergrond en dat is ook de bedoeling! Wellicht ben je via één van de social media kanalen wel op de blog terecht gekomen, maar misschien ook niet. Vandaag wil ik je graag even laten zien waar je OhMyFoodness allemaal kunt volgen en waarom je dit eigenlijk zou moeten doen.

twitterTwitter
Natuurlijk kan een Twitter kanaal niet achterblijven voor OhMyFoodness en daarom kun je ons volgen op het officiële OhMyFoodnessNL kanaal. Via Twitter geef ik vaak previews van artikelen die eraan zitten te komen, laat ik zo af en toe een sneek peak zien van een aankomende winactie en houd ik contact met bezoekers. Mocht je ergens vragen over hebben, een snelle opmerking hebben of gewoon iets willen zeggen: Twitter is your thing. Het Twitteraccount wordt de hele dag bij gehouden en daarom antwoord ik ook altijd snel. Op mijn persoonlijke kanaal plaats ik uiteraard ook véél over OMF, daar kun je mij ook volgen.

facebookFacebook
OhMyFoodness is ook op Facebook te vinden. Hier worden dagelijks automatisch de updates en tweets geplaatst, maar ook veel meer dan dat. De Facebookpagina wordt veel gebruikt met winacties maar ook om korte (nieuws)berichtjes te plaatsen en leuke afbeeldingen die ik tegenkom. Ook is het dé plek om deel te nemen aan discussies en je mening te laten horen over de onderwerpen op OhMyFoodness.

bloglovinBloglovin’
Bloglovin’ is een RSS feed waarmee je makkelijk op de hoogte gehouden kunt worden van de laatste publicaties. Handig wanneer je meerdere blogs volgt, want in één overzicht krijg je de nieuwste artikelen van de blogs die jij volgt te zien. Ook OhMyFoodness is te volgen via Bloglovin’ en hierdoor krijg je tweemaal daags te zien wat de nieuwe artikelen zijn. En mocht er een keer een derde artikel gepubliceerd worden, dan ben jij de eerste die het weet! Wanneer je een artikel via Bloglovin’ liked, slaat hij deze automatisch voor je op. Zo kun je bijvoorbeeld snel jouw favoriete recept terugvinden.

pinterestPinterest
Pinterest is een verlengde van de inspiratie-artikelen OhMyFoodness en dient voornamelijk als prikbord. Op zoek naar inspiratie voor het avondeten, lekkere snacks of wil je gewoon fijne foodfoto’s bekijken.. volg OhMyFoodness dan zeker op Pinterest. Vrijwel dagelijks ben ik op dit kanaal te vinden en (re)pin ik fijne recepten en mooie foodfoto’s.

instagramInstagram
Wanneer je meer behind the scenes dingen van OhMyFoodness wil zien dan zou je mij zeker moeten volgen op Instagram. Ik plaats véél foto’s op Instagram en voornamelijk ook veel foodfoto’s. Veel van deze foto’s plaats ik op het moment dat ik een gerecht ook daadwerkelijk eet, terwijl vaak dagen (soms weken) later het recept ervan verschijnt op OhMyFoodness. Ook zie je foto’s van events die ik bezoek, pakketjes die ik ontvang en foto’s uit mijn gewone dagelijks leventje. Mocht je dus meer over mij willen weten maar ook meer OMF achter de schermen willen zien, is Instagram daar een goed kanaal voor!

youtubeYouTube
Helemaal leuk (en spannend voor mij!) is dat je OhMyFoodness sinds kort ook op YouTube kunt volgen! Het eerste filmpje hebben jullie al kunnen zien, maar het is de bedoeling dat er natuurlijk nog veel meer komen. Ik schrijf artikelen al ver van te voren en dus wil het ook wel eens voorkomen dat video’s al eerder op YouTube staan dan op de site. Wanneer jij je abonneert op het OhMyFoodness YouTube kanaal ben je de eerste die bericht krijg van een nieuwe upload, en dus video’s al kunt zien voordat ze gepubliceerd worden op de site. Leuk toch?

Ohmyfoodness nieuwsbriefNieuwsbrief
En als laatst hebben we dan nog de OhMyFoodness nieuwsbrief. Deze wordt twee keer per maand verstuurd en bevat leuke foodnieuwtjes, behind the scenes foto’s, de foodblog van de week, en nog veel meer leuke dingen. Kortom: het is echt een aanvulling op de site. Op 1 maart is de eerste nieuwsbrief verzonden, wanneer je je na die tijd hebt aangemeld ontvang je editie nr. twee binnenkort. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief door jouw emailadres in de sidebar in te vullen.

Volg jij OMF al op deze kanalen?

Join the Conversation

 1. Hester says:

  Wow, je bent echt heel erg actief op social media met OMF! Ik volg je op bijna alles, vind je foodfoto’s en behind the scenes dingen (en foto’s van je katje) altijd erg leuk!

 2. linda douma says:

  Nieuwsbrief: check
  Facebook: check
  Twitter: not available
  Instagram: Jaaaa toegevoegd! Wat leuk, genieten hoor, al die mooie foto’s! Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik nog het meest weg smolt bij Dino :-)
  Wat een schatje!

  1. Sabine says:

   Haha ja, Dino valt bij heel veel volgers in de smaak heb ik gemerkt! ;)

 3. Angela says:

  Wie heeft de messen gewonnen? Is me even ontgaan

  1. Sabine says:

   Dit heeft in de eerste nieuwsbrief van deze maand gestaan, Pauline heeft de messen gewonnen!

   1. Angela says:

    Zeker Pauline van uitpaulineskeuken? Hmm vriendjespolitiek….

   2. Sabine says:

    Nee hoor, wees maar niet bang. Alle namen zijn in een random name picker ingevuld en daar kwam de naam van Pauline uit. Wie weet win jij een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close