Toch gek hè, dat ik zo’n weekje het eetoverzicht oversla en dat ik in de tussentijd ‘even’ de oceaan over ben gevlogen. Nog altijd vind ik dit soort dingen niet helemaal normaal, zeker niet als ik het voor werk mag doen.
Ik was vorige week in Portland voor een aantal dagen om daar content te maken voor het toerismebureau. Maar uiteraard heb ik ook véél lekkere dingen gegeten. Het meeste ga je aankomende week voorbij zien komen in een uitgebreid eetoverzicht, maar hieronder alvast een voorproefje.
De rest van de week was er maar weinig tijd om normaal te koken dus we hebben van alles bij elkaar gescharreld en daar eenvoudige maaltjes mee gemaakt.



Zaterdag
Zaterdag waren we nog in Portland. Voor alle nieuwsgierige aagjes op Instagram: mijn moeder mocht een keer met me mee! ;-) Het was onze laatste avond in Portland en we besloten uit eten te gaan bij Bar Case Vale, een Spaans tapas restaurant. Fantástisch lekker! We aten onder andere patatas bravas (maar echt goede), pan con tomate en pulpo – mijn lievelings.
Zondag
Het avondeten van zondag moet ik jullie verschuldigd blijven, die dag zaten we namelijk in het vliegtuig terug. Vanwege het grote tijdsverschil (-9 uur met Portland) hadden we een soort lunch/diner in een in het vliegtuig. Blijft maf, maar goed.

Maandag
Door de lange vlucht en het tijdsverschil sloegen we een hele nacht over. Bij thuiskomst ging ik direct naar bed om een paar uur te slapen en toen ik ’s avonds wel erg veel trek had besefte ik pas dat ik sinds 06.00u niets meer had gegeten – oeps. We bestelden friet want met zo’n brak hoofd had ik ook weinig zin meer om a. boodschappen te doen en b. te koken.

Dinsdag
Vanaf dinsdag deden we wel weer normaal hoor. Of nouja, ik scharrelde alsnog alles bij elkaar want ik had eerst overdag nog een uitvaart dus tijd om boodschappen doen was er alsnog niet. Ik maakte een simpele pasta met gehakt en kookte daar wat groenten bij want daar had ik behoefte aan. Aangezien ik GEEN zin had in strijd met de jongste, serveerde ik de groenten naast de pasta i.p.v. door de saus. Pick your battles zeg maar.

Woensdag
Wazige foto, oeps! Het eten was simpel maar lekker: wraps met een kruidensausje op basis van kwark, sla, komkommer en krokante kip.

Donderdag
Er waren nog wraps over van woensdag en daar besloot ik tortillachips van te maken. Rijst, gehaktprutje, avocadosausje op basis van kwark en het restje sla erbij en de koelkast was weer leeg – top!

Vrijdag
Vrijdagavond hoefde ik het eten alleen maar op te warmen nadat ik de kinderen van de BSO had gehaald. Zo fijn. Voor een klant maakte ik een wokschotel met biefstuk en groene asperges en die aten we vrijdagavond. Met noedels, op verzoek van de jongens.
De laatste gekke week voor de zomervakantie. Ik ben ook wel een beetje klaar met al die vakantie- en vrije dagen, wat jullie?
Er staan veel privé afspraken in mijn agenda voor aankomende week, maar ik heb ook twee volle dagen geblokt om te koken. Als ik dat een week of twee niet heb kunnen doen word ik zeer onrustig, ook al heb ik altijd wel een voorraadje aan recepten liggen om met jullie te delen. Maar aangezien die voorraad toch snel minder wordt nu, wordt het tijd om weer wat nieuws te maken. Zin in!
Fijne zondag! x