Afgelopen maandag liet ik je al zien hoe je zelf bagels kunt maken. Het zou natuurlijk zonde zijn als we deze heerlijke broodjes niet zouden gebruiken voor een recept en dus deel ik vandaag één van de recepten van Nederlands’ bekendste bageltent Bagels & Beans met je. Eén van hun meest bestelde bagels is de Bagel Wilde Zalm en eerlijk, die is helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Omdat het Fastfood Friday recept van deze week wel heel makkelijk is, is het wel zo leuk (en lekker) als je de bagels zelf maakt. Als je ze belegt wanneer ze net uit de oven komen zijn de broodjes het allerlekkerst.
Wat heb je nodig? (4 broodjes)
- 4 bagels
- 200 gram gerookte zalm
- 4 eetlepels Philadelphia Light roomkaas
- 4 theelepels gesnipperde rode ui
- 4 theelepels kappertjes
- 2 handenvol gemengde sla
1. Snijd de bagels doormidden en besmeer de onderste helft royaal met de roomkaas. Beleg vervolgens met een laagje sla.
2. Verdeel de gerookte zalm over de broodjes.
3. Top de zalm af met de kappertjes en de rode ui.
Voor extra smaak kun je nog verse bieslook door de roomkaas scheppen.
Bewaar dit recept op Pinterest!
Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.
Dat ziet er heerlijk uit!
Yumm dat ziet er lekker uit!
Mmm lijkt me heerlijk!
Klinkt echt super lekker!!
*zucht* ik ben echt dol op bagels met zalm :)
xx Stephanie