Toast met pesto-eieren en kaas
Als je deze pesto-eieren eenmaal hebt gegeten, wil je ze nooit anders meer maken. Door de eieren te bakken IN de pesto worden het echte smaakbommetjes. Zo lekker!
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd15 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: lunch, ontbijt
Trefwoord: eieren, gebakken ei, kaastoast, lunch, ontbijt, pesto-eieren, toast, warm ontbijt, warme lunch
Servings: 2 personen
- 4 dikke plakken brood
- 4 tl olie
- 50 g mozzarella - geraspt
- 4 el pesto
- 4 eieren
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 200℃ hetelucht.
Leg de plakken brood op de bakplaat en smeer de bovenkant in met olie. Verdeel de geraspte mozzarella over het brood.
Schuif de bakplaat 10-12 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten en het brood krokant wordt.
Verhit ondertussen de pesto in een koekenpan.
Breek de eitjes in de pan en bak ze op de door jou gewenste manier.
Leg op iedere kaastoast een pesto-ei en bestrooi met peper en zout. Serveer direct.