Spinaziefusilli
Spinaziefusilli is een gerecht die in een handomdraai op tafel staat. Bovendien makkelijk aan te passen als er veel monden te voeden zijn.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd15 minuten min
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: fusilli, macaroni, makkelijk, pasta, snel, spinazie
Servings: 4 personen
- 300 g pasta - fusilli of andere macaroni
- 500 g rundergehakt
- 1 ui - gesnipperd
- 45 g spinazie - diepvries, wel even ontdooien
- 1 bakje kruidenroomkaas - boursin of miree, etc
Kook de pasta volgens de verpakking.
Bak de uien glazig op halfhoog vuur met wat olie.
Voeg het gehakt toe en rul dit tot het helemaal gaar is.
Breng op smaak met zout en peper.
Roer de ontdooide spinazie erdoor en warm het goed door.
Doe daarna de gehele inhoud van het pakje roomkaas door het mengsel en roer tot deze helemaal gesmolten is.
Giet de pasta af en roer ook deze door het gehaktmengsel (of serveer ze apart, wat je wilt!) en klaar!