Ga terug
+ servings
Avocadotoast met parmaham en rucola
Recept afdrukken
No ratings yet

Avocadotoast met parmaham en rucola

Je kunt toast maken met geplette avocado, maar je kunt ook deze heerlijke avocadotoast met avocadocrème, parmaham en rucola maken. Ik weet wel waar ik voor zou kiezen!
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: brood, lunch, ontbijt
Trefwoord: avocadocreme, avocadotoast, guacamole, parmaham, rucola, sandwich, toast, uitgebreid ontbijt
Porties: 2 broodjes

Equipment

  • hakmolentje of foodprocessor

Ingrediënten

Avocadocrème

  • 1 rijpe avocado
  • 1 el verse peterselie
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl komijnpoeder
  • sap van 1/2 limoen
  • snuf zout

En verder

  • 2 dikke plakken brood
  • 1/2 rode ui - fijngesnipperd
  • 1 handje rucola
  • 80 g Parmaham - plakjes
  • peper en zout of Everything bagel seasoning

Instructies

  • Doe de ingrediënten voor de avocadocrème in een hakmolentje en maal dit fijn tot een gladde crème.
  • Smeer de plakken brood rijkelijk in met de avocadocrème en top af met rode ui, rucola, Parmaham, peper en zout.